• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Filistin'e destek yürüyüşündeki vatandaşa saldıran alçak hakkında flaş gelişme!

Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir'e, "Siz Arap sevicisiniz" diyerek yumruk atan alçak adliyeye sevk edildi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

muşlu helalteryan

yunan subayının kafir oğlu İslam sancağını taşıyan müslüman türk neferi kardeşimize saldırmış. bugüne kadar İslamı silip Anadoluyu yıkamadılar bundan sonra da başarılı olamayacak onun bunun çocuğu kafirler.
  • 1 Yıl Önce

meselenin aslı..

islamın dertleri ile ilgilenmeyi, millet şuurumuzla hiç bir çelişkisi olmayan hatta birbirini tahkim eden fakat din düşmanı kafanın millet şuuru ayağına yok etmeye çalıştığı ümmet şuurunu arap sevicilik olarak değerlendiren sakat kafa. arap düşmanlıklarının esası islam düşmamlığı tıpkı erdoğan,özal,erbakan ve menderes e olan düşmanlıklarının kaynağı olan şey.avrupa topluluğa alınmamazın esas nedeni haçlı ruhudur. her zaman bütün batının yunanın ermeninin hatta haçlı olmamasına rağmen gayrımüslim olduğu için yahudinin yanında olmaları bundan.bunu bizim imansız seçkin güruh ya bilmez ya da bilmezden gelir,zira onlar için tatlı nefsaniyetlerine aykırı gördükleri islam asıl düşmandır.aynı hayat tarzını paylaştıkları gavur kendilerine ne kadar düşman olursa olsun ona sevgi ve hayranlık içindedir,arabı türkü,kürdü,acemi pakistanlısı,malezyalısı bütün müslümanlar düşmandır,iğrençtir,kötüdür,çirkindir... bütün mesele bu.
  • 1 Yıl Önce

Hüseyin sari

Bunuda birakirlarsa yuh olsun artık
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23