• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Toplum Bilimleri Kurulu üyesinden yüzyüze eğitim açıklaması: Aşılama işlemi ile yeniden düşünmeliyiz

Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, "Öğretmenlerimizin aşılanması ile beraber vaka, hasta sayısı da belli bir seviyeye inerse okulların açılmasını tekrar düşünmek gerekiyor." dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali

Dersaneler açık. Kimse karışmıyor.
  • 5 Yıl Önce

Ali Veli

Hesap kitap yok! Cehalet var. Gelen 3 milyon doz. Ancak saglik caljsanlarina yeter 14 gun test sonrasi ve hersey yolunda giderse. 120 milyon doz lazim. Her gelen asi (parti veya Lot No) 14 gun test surecine tabi tugulacak. 50-60 milyon kisi asilana cal ise, ve boyle hizla devam edilirse asilama en az 1 yil surer. Okullar bu sartlar altinda Eylul 2021’de yuzyuze baslarsa, sureci basarili sayarim. Bu kadar kacak gezme eglence haberlerinin oldugu bir cehalet ortaminda bogusma 5 yil surer gibime geliyor. Sert ve adil tedbir lazim!!! Virusu dinlendirerek cozum o l m a z!!!!!!
  • 5 Yıl Önce

Metin Uyulan

Yok bir kaç sene daha kapatın okulları en iyisi zamanında Vatandaş me demişti öğrenci olmada Maarifi ne güzel idare ederdim siz bu kafa ile devam edin .
  • 5 Yıl Önce

Halo

Ne olduğu belli olmayan aşıyı kesinlikle yaptırmam. Bizi deneme tahtasına çevirdiler...
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23