• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk bayrağındaki hilale boynundan asılmış insan resmi çizen sanığın açıklaması 'pes dedirtti'

Kabataş'ta bir ressamın resminin sergilendiği panonun köşesinde bulunan Türk bayrağındaki hilale asılmış insan silüeti çizen ve sosyal medyadaki paylaşımlarında Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddia edilen sanığın, "Devletin egemenlik alametlerini aşağılama" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından 11 yıl 2 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hsn

sahte kar ve dansöz.
  • 6 Yıl Önce

EFE

BUNLAR BU ÜLKENİN İNSANI OLMAYIP, BU ÜLKEDE YAŞAYAN, EKMEĞİNİ YİYEN,SUYUNU İÇEN HER TÜRLÜ İMKANINDAN EN İYİ FAYDALANAN VATANSIZ SOYSUZLAR. MAHKUMİYET YETMEZ. VATANDAŞLIKTAN ÇIKARTILIP, ETNİK KÖKENİ NERESİ İSE ORAYA GÖNDERİLMELİDİR.
  • 6 Yıl Önce

Eren

Koçları dara gelince yok sanatçıyım yok artistim yok bineyim ulan madem suç işleyecek kadar erkeksiniz. erkek gibi Çakın evet ben bu suçu işledim deyin. Tabii ibnelik her yerlerine işlemiş.
  • 6 Yıl Önce

Deli İbo

Klavyenin, tualin, duvarın önüne geçip, yazarken, çizerken, kaealarken kabadayı, yakalanıp yaptığı iş soruldumu hemen eyek giyip kancık olmak yok. İçinizdeki kirliliği biz biliyoruz, bari dik durun adam gibi ikrar edin.
  • 6 Yıl Önce

atakan699

SIFIR ceza, iste türkiye kanunu , yaptigin yanina kar kaldi
  • 6 Yıl Önce

Böyle sanatcılık olmaz devleti aşagılayacak birde ona sannatcı diyeceksin ben demem

kendini başka şekilde kanıtlamsı gerekirken, kasıtlı oldugu kesin.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23