• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Vehbi Kara
Vehbi Kara
TÜM YAZILARI

Irkçılığın esası nedir?

27 Nisan 2022
A


Vehbi Kara İletişim: [email protected]

Türkiye’de Türk asıllı olmayanların “Türkçülük” yaptıklarını ifade etmiş ve bu sayede ülkemizi nasıl bölüp parçalamaya çalıştıklarını izah etmiştik. Gerçekten de Sabetay Yahudileri, Ermeni ve Rum dönmeleri, bir kısım etnik unsurlar; CHP’nin faşist ilkelerine dayanarak İslam dininin güzellikleri ile zengin bir kültür yapısına dönüşmüş devletimizi bölmeye ve yıkmaya çalışmaktadırlar.

Türkçülük kavramına sahip çıkan bu bölücüler “Soyadı Kanunu” ve Osmanlı arşivlerinin yok edilip hurda kâğıt fiyatına satılmasını fırsat bilerek; geçmişten gelen izlerini yok etmişlerdir. Artık tek partili CHP iktidarından sonra askeri darbeler ile başımıza geçen ve “Türkçü” geçinen bu gayrimüslim veya göçmen topluluk mensuplarının farkına varmamız gerekiyor.

Zira Türk gibi görünen bu sahtekârlar aslında gerçek Türkleri sindirip yok etmeye çalışmaktadırlar. Bunun en büyük delili gerçek Türklerin en hassas konusu olan İslam’ın emirlerine karşı gösterdikleri saygısız tutumdur. Ne namaz kılarlar ne de oruç tutarlar. Ramazan ayında bile içki içmekten çekinmezler. Başörtülü kızlarımıza akıl almaz zülüm ve işkenceler yapmış bu kişileri iyi tanımak lazımdır.

Bin yıldan beri İslam’ı ortadan kaldırmaya çalışan Haçlı ve Moğol istilalarına direnen kahraman Türk evladı; İslam’ın emirlerine karşı cephe alıp Müslümanlara eziyet etmez. İşte Kur’an ayetindeki “Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse, (bilin ki) Allah onların yerine öyle bir topluluk getirir ki, Allah onları sever, onlar da Allah’ı severler. Onlar mü’minlere karşı alçak gönüllü, kafirlere karşı şiddetli ve izzetlidirler. Allah yolunda cihad ederler. (Bu yolda) hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmazlar (Maide Suresi 54)” bu topluluk; Türk milletinden başkası değildir.

Faşist Mussolini’nin ırkçılığını, kafatası ırkçılığına kadar ilerletip Hitler’e ilham veren CHP yöneticilerinin tuzaklarının farkına varmak için “ırkçılığın” nasıl ortaya çıktığını ve en önemli özelliğini izah etmeye çalışalım.

Kendi nev’ini üstün görme” hastalığı zaman ötesi bir kavramdır. Kur’an’da geçen ayetlere göre İblis; Allah’ın “Hazreti Adem’e secde etme emrini” isyanla karşılamıştır. “Ben ateşten yaratıldım” diyerek topraktan yaratılmış olan Adem’den üstün olduğunu iddia etmiştir. Allah’a karşı olan bu açık isyanı yüzünden ebedi olarak lanetlenmiştir.

Aynı hatayı insanlar da yapmakta kendi cinsinin üstün olduğunu iddia ederek diğer kavimlere karşı işkence ve öldürmeye varan zulümlerde bulunmaktadır. Ne ilginçtir ki; Şeytan, ırkçılık konusunda da insandan geride kalmıştır. Zira kendi ırkını üstün gören başta Yahudiler olmak üzere birçok toplum İblis’ten fersah fersah ileriye geçmiştir.

Öyle ki; Firavun zamanında Mısırlılar, İsrailoğullarına en ağır işkenceleri yapmış ve erkek çocuklarını katledip kızlarını sağ bırakacak kadar vahşileşmişlerdir. Asurlulardan tutun Hıristiyanların Engizisyon mahkemeleri sonucunda diri diri ateşe atılıp öldürülen insanlara kadar ırkçı cinayetlerin sayısını tam olarak bilmiyoruz. İspanya ve Portekiz başta olmak üzere Avrupa’da ölümden kaçarak Müslümanlara sığınan Yahudilerin sayısı ise milyonları aşmıştır.

20 Yüzyıl’da Hitler, benzer şekilde katliamlar yapmış insanları fırınlarda diri diri öldürecek derecede acımasızca davranmıştır. Yetmedi, Almanya’nın işgal ettiği topraklarda yaşayan Yahudi ve Çingeneleri dahi ölüme yollamaktan çekinmemiştir.

Günümüzde ise ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Fransa ve Almanya ırkçıları başta olmak üzere; masum Müslümanları, otomatik silahlarla öldürecek kadar canileşmişlerdir. Hâlâ derisinin rengine bakıp insan öldüren canavar insanlara rastlayabiliyoruz. Şeytan, insanların bu halini gördükten sonra “ben bu kadar zalim ve isyankâr olamadım” diyerek kahırlanıyordur.

Ülkemizde son zamanlarda Avrupalıları kıskandıracak derecede ırkçılık yapan çoğu dönme ve gayrimüslim kökenli insanlara rastlıyoruz. Bunlar hayatını kurtarmak için Suriye’den kaçıp vatanımıza sığınan kadın ve çoluk çocuğa dahi acımayacak derecede vicdansızdır. Ak Parti iktidarının bu konuda yapmış olduğu güzel icraatları eleştirerek “Boraltan Köprüsü” faciasının tekrarlanmasını isteyen bu zalimlere ne denilse azdır. 

İsmet İnönü’nün politikasına benzer şekilde Rusların, Azeri kardeşlerimizi sınırın karşısındaki köprünün hemen başında kurşuna dizmesine benzeyen sözleri bu kişilerden duyabiliyoruz. Bazı ahmaklar ise “rızkımız bölünüyor” diye endişe ediyor. Aç kalıp ölmekten korkacak derecede aklını yitirenlere de rastlıyoruz.

Kur’an çok sayıda ayette “rızkı veren Allah’tır” buyuruyor. Bu gafillerin içlerinde İslam duygusu kalmış ise “fakirlere ve yokluk içinde olanlara yardım edilmesi” konusundaki ayet ve hadisleri öğrenmelerini tavsiye ediyorum, vesselam…

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aynen

Bu günün güncel sorunu bu mu

Adamına göre değişir...

Gerçekde insanı bir erdem ...degerdir...pislik beyinler için ise ;;; ülkeleri bölmek, parçalamak.....karpuz gibi param parca yapmak için...sinsi , ahlaksız fakatyuzde yüz sonuç alan bir acımasız araçtır.....sadece iyi propaganda yapacagin kullanılışlı uşaklara ihtiyacın vardır...buldunmu sonuç kesin.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23