• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Soros beslemeleri ve tecavüz! (Pizza Gate Skandalı)

21 Kasım 2016
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

“Bir erkeğin itirafları günah çıkarmaya benzer. Bir kadının itirafları ise bildiri yayınlamak gibidir” diyor Yahudi kökenli Zsa Zsa...

Daha 15 yaşında, Atatürk’le yakınlaşmasını da resmen “bildiri” yayınlarcasına ifşa ediyor. Atatürk’ün, kendisine önce nargile, sonra alkol içirdiğini, sonra da daha çocuk yaşta nasıl birlikte olduklarını...

Üstelik, Murat Belge’nin babası Burhan Belge ile evli iken, Atatürk ile beş yıl süren birlikteliklerini...

Karısını koyup kaçarkenki zıplama performansıyla ünlenen Can’cık (Can Dündar), 21 Ağustos 2005’teki “Hilton’un Sırrı” adlı yazısında bu ilişkiyi “ballandıra ballandıra” anlatmış!

Reha Muhtar, “12 yaşındaki çocukla bakıcısının aşkından çıkan sanat...” başlıklı makalesinde de kınamaksızın, olayı romantik cümlelerle tasvir etmeye çalışmış!

Ayşe Arman, Tuncay Özkan’la, “eski eşinden boşanmasının nedeni olan” 15’lik sevgilisi arasındaki ilişkiyi “göklere çıkar”an bir söyleşi yapmış...

Halis Toprak’ın, daha 17 yaşında bir çocukla yaptığı evlilik hakkında herkes üç maymunu oynamış!

FETÖ terör örgütü lideri Locaefendi’nin, sübyancı kardeşi ve yeğenlerinin mahfettiği o küçük kız çocuğu hakkında kimse böyle bir kızılca kıyamet koparmamış!

Gay barlarda, jartiyerli erkeklerle sahneye çıkan Aleyna Tilki’yi “teşvik” etmeyen bir magazin programı kalmamış!

Leon’un eleştirilerine bakın... 12 yaşındaki çocuk Matilda, bu eleştirilerde “12 yaşındaki genç kız” olarak tanımlanmış! Sting, bu film için aşk şarkıları yazmış.

Ne medyadan, ne de sosyal medyada “algı operasyonu yapan” Soros beslemelerinden, ne de kadın derneklerinden tek satır eleştiri yapılmamış!

Yazdığı kitapların her satırından pedofili çığlıklar yükselen, pedofiliyi bir romantizm olarak tasvir eden ve kendisi de LGBT’li olan öykücü Selim İleri’nin sanata “pedofili” penceresinden bakışını eleştiren tek bir kişi çıkmamış! Üstelik, vaktiyle Zaman Gazetesi’nin “Kültür Sanat Sayfası” ona teslim edilmiş. TRT de dahil, pek çok kanalda göklere çıkarılmış!

Tuncay Güney, “eşcinsel olduysam, bunların içinde oldum” diye FETÖ’yü işaret ettiği halde, bu olay tek satır sorgulanmamış!

LGBT’li figür olmayan tek bir TV dizisi, komedi programı, moda programı kalmamış!

Fransa Cumhurbaşkanı’nın saraylarda ağırladığı PKK/PYD’de istismar edilmeyen kız veya erkek çocuk, genç kız, kadın kalmamış!

Amaaaa, bu ülkede Adalet Bakanı, birinci ağızdan ilzam ettiği halde, bir linç, bir algı operasyonu başlatılmış!

Şimdi karşımda “çocuk istismarından”, “tecavüzden” söz edenlere bakıyorum da...

Apaçık midem bulanıyor!

 

 Geçenlerde de yazdım... Hillary Clinton’ın başını çektiği, Soros, F.Gülen, “Pizza Gate” skandalının üstü, F tipi bir algı operasyonuyla anında kapatıldı!

Maria Abromoviç’in, Satanist ritüellerle kurban ve cinsel sapkınlık faaliyetlerini “performans” olarak lanse eden kamuoyumuzda tek satır eleştiri dahi yer almadı!

Kendini jiletleyen, kanlı pedofili imgelerle dolu, cinsel sapkınlık gösterilerini sanat diye topluma kakalayan...

Adı, küçük yaşta çocukları istismar eden “Pizza Gate” skandalına karıştığı halde, hâlâ mimarlık fakültelerinde ders olarak okutulan Maria Abromoviç sadizmine karşı kimseden çıt çıkmadı!

Şimdi soruyorum... Binlerce çocuğun Satanist ünlülerce kurban edildiğini ortaya döken “Pizza Gate” skandalındaki vahşilerden biri olan Maria Abromoviç’i, gençlerimize damardan dayatanlar!

Sadece tecavüz de değil, işkence, tecavüz, istismar ve katliam söz konusu!

Bunun üstünü örtmek için icat çıkarma yerine, “Kaybolan mülteci çocukları nerede?” diye hesap sorsanıza!

Türkiye’deki sapık sübyancıların peşine düşsenize!

Pizza Gate skandalı sonrası, yediğiniz her Soros lokmasını, yüzüne tükürsenize!

Şerefiniz var mı sizin?

Vicdanınız var mı?

“Pizza Gate”de katledilen bebekler için tek bir itirazınız?

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23