• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Abdurrahman Dilipak
Abdurrahman Dilipak
TÜM YAZILARI

Sanal savaşta vurulanlar şehid olur mu!?

16 Aralık 2021
A


Abdurrahman Dilipak İletişim: [email protected]

Şeytan’ın sizi çağırdığı sanal cennete girmek için dine, ahlaka, cihada, ibadete gerek yok! Her şeyle girebilir, her istediğinizi yapabilirsiniz. Sizi sınırlandıran hiçbir şey yok. Siz orada yeniden yaratılacaksınız Genesis tarafından! Bütün insanlığın yeniden doğduğu öteki dünyada tek vatan var o da Metaverse. Siz orada tek ulussunuz Metaverse’de doğduğunuz için hepiniz aynı bilimsel gerçekliğin çocuğusunuz. Kim olursanız olun siz de tanrı olabilirsiniz bu alemde. Seçim de yok. Tek kural uyum ve performans. İslam’daki “İman ve cihad” gibi bir şey, ama Allah’a değil, Şeytan’a. Bunu telaffuz etmek zor geliyorsa, nefsinizin götürdüğü yere gidin, varacağınız yer aynı olacaktır. Orada cinsiyet de yok, derinizin rengi de. Birden fazla kendinizi kopyalayabilirsiniz. İsterseniz, üretilen tarihi kişiliklerin, dini önder, lider, komutanların Avatarlarından kendinize özel çevirim içi bir toplum kurgulayabilirsiniz. 

Dikkat Şeytan sizi Allah’la aldatmasın. Bakarsınız Kâbe’yi sanal ortamda yeniden üretebilirler, Mescid-i Aksa’yı da, Medine-yi Münevvere’yi de. Yahudiler de kendi Süleyman Mabedini burada inşa edebilirler. Sanal tarikatlar, zikir halkaları için Emire’lere, Sisi’lere de gerek yok. İsterseniz her yerde Atatürk heykelleri, büstleri olan bir “Atatürk Land” da kurgulayabilirsiniz bu global köyde, Tarikat mahalleleri de. İster parti kurun, ister vakıf, ister dernek. Sınır yok, isterseniz savaş başlatın, insanları doğrayıp etlerini kebab yapın. Bu dünyada ne varsa o dünyada da o, hatta daha fazlası olacak. O dünyadan bu dünyaya, bu dünyadan öbür dünyaya geçiş serbest. Hele bir de kafanıza Chip taktınız mı, iki dünya arasında her an geçiş mümkün. Sanal pasaportu, sanal vize, her şey mümkün. İster kongre düzenleyin, konser verin ya da konsere katılın. Aşı-maşı diye gençleri yakında Chip’e yönlendirecekler.

Eski dünyadaki kazanımlarını transfer ofisinden yeni dünyaya taşıyabilirsiniz. Yeni dünyadaki kazanımlarınızı da eski dünyaya. Şimdiden Metaverse’de arsa alanlar, mağaza açanlar; hatta konsolosluk açtılar ve her iki dünyada birden evlilik töreni yaptılar. İki dünyada birden de varolabilirsiniz. Eski dünyada Klonoid’ler/Kimera’lar, Humanoid’ler olacak, öteki dünyada Avatar’larınız. Kendi “yarattığınız”(!) Avatar’larınızın Tanrısı da olabilirsiniz, orada cehennem inşa edip onları cezalandırabilir, onlar için cennet de inşa edebilirsiniz, onları dövebilir, öldürebilir, onlara tecavüz de edebilirsiniz. 

İsterseniz orda siyasi parti de kurabilirsiniz, eroin partisi de düzenleyebilirsiniz. Miting de yapabilirsiniz. Her şey serbest ve sizin bu bilgileriniz hakkında başkaları bilgi sahibi olsa da, eski dünyada yargılanmayacaksınız. Orada Fahişelik de serbest, Fahşa’da, Mafya örgütü kurmak da. Orada evlenebilir, sanal çocuk sahibi de olabilirsiniz, ölmüşlerinizi diriltip onlarla geniş bir aile de oluşturabilirsiniz. Orada iş-güç sahibi olup para kazanabilirsiniz. Hiçbir kural yok. Vergi de olmayacak büyük ölçüde. Sanal marketten Metaverse için alacağınız sanal ürünün fiyatı farklı olacak, gerçek dünyadaki fiyatı farklı ve tabii ki daha ucuz olacak. Gerçek dünyada satın aldığınız bir üründen sanal dünya için promosyon ya da piyango kazanabilirsiniz. Her şey sizi buraya yönlendirecek. Mesela Jules Verne ile deniz altında seyahat ya da bir dünya turu, Yuri Gagarin ile uzay yolculuğu, Eflatun, Mevlana, Papa, Hacı Bektaş-ı Veli, Rıza Nur ve Atatürk’le laiklik konusunu tartışabilirsiniz. Zaman içinde ileri geri gidip gelebilir, astral bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Ya da Lucid Dream ile istediğiniz rüyayı görebilir, rüyalarınızı yönetebilir ve kaydedebilirsiniz!? Dahası ayakkabınızın, çantanızın, elbisenizin renk ve desenini siz kendinize göre şekillendirebilir, seçtiğiniz modelin üzerinde siz kendi istediğiniz görseli çizebileceksiniz. Ne ise o aldığınız 3D printerden basılıp eski dünyadaki adresinize kargolanacaktır. Orada iş bulmak da kolay, belki zengin olmak da. Ama dikkat! O dünyada okul da yok, mahkeme de. Okula gerek yok ki, her şeyi bileceksiniz, isterseniz beyninize yükletebilirsiniz, ya da yükleyen silebilir de tabii. Eğer Metaverse kurallarını ihlal ederseniz, gözünüzün yaşına bakmazlar. Meta Human da olsanız sizi iki dünyada da rahat bırakmazlar. Hakkınızda şikayete, polise, savcıya, mahkemeye, tanığa gerek yok, çünkü bu alemde her söz ve eylem kayıt altında. Yapay zeka anında hükmünü verir ve infaz gerçekleşir. O dünyanın kurallarını ihlal edecek olursanız, tek “tık”lık canınız var sonuçta. Zaten beyninizde okunduğu/okunacağı için, siz oyun oynar, müzik dinlerken subliminal mesajlarla beyniniz hack’lenebilir. Bio Hackerler de bir yolunu bulup, o alemde terör estirebilirler. Reset’lenebilirsiniz. Sadece o kadar değil, Metaverse’nin tanrıları, sizi iki dünyada da cezalandırabilirler. Ya da orada Neura Link üzerinden Bio Rezonans yöntemleri ile kimlik, cinsiyet değiştirebilirsiniz. Hatta size sorarlar: Bu oyunu izlemek için hangi seviyede heyecan ve mutluluk ya da korku duymak istiyorsunuz? O sesler arasında size başka bir kimlik de yükleyebilirler. Hatta gerçek dünya ile sanal dünyayı karıştırabilirsiniz. O dünyada hakikat yok, gerçek de görüntü net olsa da doğruluğu bulanık. Ruh yok, Nefs var!

Trans Humanizm hem insanın, hem ailenin, hem toplumun, hem de devletin ölümüdür. Aynı zamanda “Ulus devlet”in de sonudur. Şeytan insanı ele geçirdikten sonra sınırların, rejimlerin, iktidarların ne anlamı var. Yasama, yürütme, yargının ne anlamı var! Paranın ne anlamı var. Dinin, ideolojinin, ahlakın ne anlamı olur öyle bir dünyada. Orası için daha şimdiden bizi din, ahlak, gelenek, biyolojik cinsiyetten bağımsız BİREY’ler olarak etiketlemediler mi? Artık bizler resmi evraklarda GENDER olarak tanımlanan GENOM’larız. Bugünkü hükümetler, o dünyanın ajanları gibi, insanları ve hayvanların beyinlerine Chip takıp zamane tanrılarına köle olarak satacaklar “Dijitalizm” adına. Bu aslında kendileri açısından da bir intihar olacak.

O birileri kaçtıklarını sandıkları şeye doğru koşuyorlar. Oysa Starlink’lerle, 5G ile Humanoid’lerle, Klonoid’lerle, Biyolojik robotlarla, Nanotüp robotlarla, Trans Humanizm’le, Neura Link’lerle geliyor gelmekte olan, ama birilerinin gözleri var görmüyor, kulakları var duymuyor, kalpleri var hissetmiyorlar. Dün yargısız bir infazla Grip yalanları ile insanlığı ev hapsine tıktırdılar, şimdi de Şeytanın askerleri iklim yalanları ile saldırmaya hazırlanıyorlar. Sağlık yetmedi gıdaya el atıyorlar. Kişi ve aile yetmedi, ev yetmedi, şimdi şehirleri ele geçirmeye çalışıyorlar. Bugünkü dünyada her köşede misyonerleri ve ajanları var. Çocuklarınızı organ mafyası kaçırmasın diye korkan anneler, çocukları kontrolsüz bir şekilde o tabletlerle, bilgisayarlarla baş başa bırakırlarsa sanal mafya çocuklarını oradan da çalabilir, oradan kendi kendini öldürtebilir de, oradan uyuşturucuya alıştırabilir de.

Metaverse emekleme döneminde. Yarın bu dünya seçimleri de manipüle edilebilir. Beyni hacklenen, nefes alıp veren zombilere ne kadar güvenebilirsiniz! “Chip taktırana Metaverse gözlüğüne gerek yok” deseler! Şu an bu artırılmış sanal gerçeklik gözlükleri 300 dolardan 70.000 liraya kadar çıkıyor. 500 liralık ucuz 3 boyutlu gözlükler de var. Düşünce okumalı bir kask 137.000 lira, dizüstü bilgisayarların fiyatı 50.000 liradan başlıyor. LGBT onur yürüyüşünü selfi yap, destek mesajı gönder, 40 günde devri alem, dünya turu bedava olabilir mesela!?.

Sanal deneyim laboratuvarında, her haltı deneyebileceksiniz. Bütün içkileri, uyuşturucuları, acıları, tadları, kokuları, renkleri.. Kaskı taktığınızda hayallerini kaydedebileceksiniz.

Her türlü haz, heyecan, mutluluk için artırılmış sanal gerçeklik dünyasına hoş geldiniz. O bilgisayar birkaç girişten sonra sizi korkularınızla ve umutlarınızla tanıyacak ve sizi kendi alemine çekmek için her yolu deneyecek. Bu Şeytani tuzağa sakın yaklaşmayın. Dijital dönüşüm cehennemi bir yandan da bu dünyayı cehenneme çevirmek ve bu dünyadaki insanları rahatsız etmek için ne lazımsa yapacak! Aman dikkat bu tuzağa yaklaşmayın! Ağuyu altın tas içre sunarlar, bal da onun suç ortağı. Altın tas ve bal o bir damla zehiri gizlemek için oltaya takılan yem! Oltaya takılan balıksa yem istemez. Selâm ve dua ile.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23