• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zor günlerden geçen Karabükspor'da deprem!

Yeniakit Publisher
2018-11-17 16:35:00 -
Zor günlerden geçen Karabükspor'da deprem!

Zor dönemler geçiren 1. Lig ekibi Kardemir Karabükspor, teknik direktör Levent Açıkgöz ile yollarını ayırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan Karabükspor'un başkanı Mehmet Yüksel, Taner Öcal ile anlaştıklarını söyledi.

1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Mehmet Yüksel, teknik direktör Levent Açıkgöz ile yolların ayrıldığını bildirdi.Yüksel, yaptığı açıklamada, bir süredir çalıştıkları Açıkgöz ile anlaşarak yolları ayırdıklarını söyledi.

"Kan değişikliğine ihtiyacımız var"

Teknik direktör Açıkgöz'ün en zor anlarında yanlarında olduğunu belirten Yüksel, "Ancak bir kan değişikliğine de ihtiyacımız var. Ekonomik açıdan verdiğimiz mücadelenin sportif açıdan bir karşılığı olmalı. Hocamız da bu görüşümüze katıldı ve bir karar aldık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Levent hocamıza her zaman ihtiyacımız var ve her zaman bizde bir yeri var. Bunu kendisi de biliyor." diye konuştu.

( Levent Açıkgöz)

Taner Öcal ile 1.5 yıllık anlaşma

Takımın başına geçecek ismi belirlemek için çalışma yaptıklarını ve birçok teknik direktör arasından Taner Öcal'ı tercih ettiklerini aktaran Yüksel, "Taner Öcal hocamızla her konuda anlaştık. Hafta sonu olduğu için sadece resmi imzalar kaldı. Bir aksilik çıkmaması halinde pazartesi günü 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağız." ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23