• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

YPG'nin diktiği Noel ağacını cayır cayır yaktılar

Yeniakit Publisher
2020-12-27 16:26:00 -
YPG'nin diktiği Noel ağacını cayır cayır yaktılar

Terör örgütü YPG'nin Kobani'de diktiği 'Noel ağacı' kent sakinleri tarafından ateşe verildi. Teröristler, ağacı kimin yaktığını bulmak için çalışma başlattı.

YPG'ye bağlı idarenin Ayn el Arap'ta (Kobani) diktiği Noel ağacı, kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi.

Birkaç gün önce bölgede PKK'nın Suriye yapılanması YPG'ye bağlı yerel yönetim birimlerince dikilen ağaç, geçtiğimiz gece alev alarak yandı.

Şehir merkezinde bulunan ağacın kimliği belirsiz kişilerce kundaklandığı ifade edilirken, YPG'nin olayın arkasında kimin olduğunu tespit etmek için çalışma başlattığı rapor edildi.

2012 yılından bu yana YPG kontrolünde bulunan kent merkezi, PKK'nın Suriye yapılanması olan örgütün kontrolünde bulunan sembolik kentler arasında gösteriliyor.

Ağacın, bölgede YPG'nin yönetiminden ve uygulamalarından rahatsız olan kent sakinlerince kundaklanmış olabileceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Mepa News

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Resat

Bu olayda gosteriyorki ypg Hıristiyan batının picidir.

Eyman

Haçlı yalakaları ypg, o devasa ağacınızı alın müsait yerinize koyun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23