• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yine rezalet, yine CHP! Türkiye’yi dünyaya rezil eden mekanlar ruhsatsız çıktı!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Sözde “Turizm mekanı” adı altında faaliyet gösteren bar ve restoranlarda çıplak dans rezaletiyle turist kadınları taciz eden ve Türkiye’yi tüm dünyaya rezil eden Marmaris esnafının dükkanlarını kapatmak için belediye harekete geçince rezaletin başka bir boyutu ortaya çıktı.

Rezaletin yaşandığı mekanlara yapılan denetimlerde, hiçbirinin iş yeri ruhsatı, turizm belgesi, alkol ruhsatı gibi yasal belgelerinin bulunmadığı tespit edildi. Bu da bir kez daha CHP belediyeciliğinin ülkemizi getirdiği yeri gösterdi.

CHP BELEDİYECİLİĞİ BİR KEZ DAHA REZALETE YOL AÇTI!

Önceki dönemde CHP’de olan, 31 Mart 2024’te yapılan yerel seçimlerde de CHP’nin kazandığı Acar Ünlü yönetimindeki Marmaris Belediye’si, ülkemizi dünyaya rezil eden görüntüler üzerine harekete geçince, yıllardır CHP yönetimindeki belediyenin görevini yerine getirmediği ortaya çıktı.

14 İŞLETME KAPATILDI

Marmaris'te bazı eğlence mekânlarında düzenlenen meşaleli ve çıplak dans şovları ile turistleri rahatsız eden davranışlara yönelik şikayetler üzerine denetim başlatıldı. Kaymakamlık talimatıyla harekete geçen emniyet ekipleri, belge eksiklikleri de dahil olmak üzere çeşitli ihlaller tespit etti. Denetimler sonucunda 14 işletmeye kapatma cezası verildi.

EKİPLER SAHAYA İNDİ, REZALET ORTAYA ÇIKTI!

İçmeler, Uzunyalı ve Armutalan bölgelerinde yapılan denetimlerde; meşaleli şovlar, çıplak dans gösterileri ve rahatsız edici davranışlara ilişkin şikayetler işleme alınırken, aynı zamanda belge eksiklikleri gibi mevzuata aykırı durumlar da tespit edildi. Gerekli ruhsatları bulunmayan tesislerin kapısına kilit vuruldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanlı Devleti

Yüce mevlam kafir kefere firavun terörist Yahudi israil Amarikan Yunan Rum Bulgar İngiliz Fıransız Alman

Pertgem

Benim nazarımda bütün bunların bir tek sorumlusu olabilir oda paraya tapan turizm bakanidir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23