• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yine kendilerine yakışanı yaptılar! Sözcü, Akit’ten çalıp karanlık Oda’yı kaynak gösterdi

Yeniakit Publisher
2019-08-16 14:27:00 - 2019-08-16 15:52:43
Yine kendilerine yakışanı yaptılar! Sözcü, Akit’ten çalıp karanlık Oda’yı kaynak gösterdi

Yeniakit.com.tr''nin eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner ile röportajı kamuoyunda geniş yer bulurken, Sözcü Gazetesi yine kendine yakışanı yaptı. Metiner'in açıklamalarını gazetesinde kullanan Sözcü, kaynak olarak ODA TV'yi gösterdi. Sözcü'nün bu tutumu hem Akit Medya Grubu'na olan nefretini hem de emeğe olan saygısızlığını yeniden gözler önüne serdi.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

Yeniakit.com.tr'ye konuşan eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bazı tavsiyelerde bulunarak, "Dava şuurundan yoksun unsurlar güç elde etmek için AKP’lileştiler. Reis bu ayrışma sürecinde AK Parti’nin rotasını yeniden belirlemelidir." demişti. Metiner, AK Parti'nin bu şartlar altında ömrünü tamamladığını belirterek, "Yenilenmiş bir AK Parti’ye değil yeni bir AK Parti’ye acilen ihtiyaç var.” demişti.

'Metiner iyi niyetli konuştu'

AK Parti'nin kuruluş yıldönümünde eski partisine ilişkin dostane uyarılarda bulunan Metiner'in açıklamaları sol medya tarafından farklı bir açıdan görülerek, kamuoyunu yanıltma çabasına dönüştürüldü. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ise Metiner'in sözlerine ilişkin "Mehmet Metiner bizim arkadaşımızdır, AK Partilidir. İyi niyetli bir değerlendirme yapmıştır.” ifadelerini kullandı.

Sözcü yine kendine yakışanı yaptı

Birçok yayın organı Mehmet Metiner'in açıklamalarını servis ederken, Sözcü Gazetesi ise yine kendine yakışanı yaptı. Metiner'in açıklamalarını veren gazete kaynak olarak yeniakit.com.tr'yi kullanmazken, haberin girişinde 'ODA TV'nin haberine göre Metiner, şunları söyledi:' ifadesini kullanarak, röportajın ODA TV tarafından yapıldığını söyledi. Sözcü Gazete'sinin bu tavrı hem Akit Medya Grubu'na olan nefretini hem de emeğe olan saygısızlığını bir kez daha gözler önüne serdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23