• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yılmaz Vural ilk kez açıkladı: Beni istemediler ama...

Yeniakit Publisher
2018-02-28 10:03:00 -
Yılmaz Vural ilk kez açıkladı: Beni istemediler ama...

Giresunspor'dan oyuncu grubu tarafından istenilmediği gerekçesiyle gönderildiğini ifade eden teknik direktör Yılmaz Vural, "Seviyorum kerataları ama mecralarının dışına çıkıyorlar." dedi.

Ligin 23. haftasında alınan Elazığspor mağlubiyeti sonrası Giresunspor'la yollarını ayıran Yılmaz Vural, dün akşam TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programına katıldı.

Deneyimli teknik adam Giresunspor'dan ayrılış sürecini anlattı.

OYUNCULAR BENİ İSTEMEDİ

Giresunspor'un oyuncuların etkisi altında olduğunu söyleyen Vural "Ben aslında Spor Toto 1. Lig'de 13 takımdan teklif aldım. 'Gidelim dedik.' işe başlamış olduk. Bitiş de aniden oldu. Perşembe günü antrenman yaptık. Oyuncular toplantı yapmış ve bana geldiler, 'Oyuncu arkadaşlar sizinle devam etmek istemiyor.' dedi. Bunları söyleyenler de Caner ve Çağlar... Gençlerbirliği'nde de erken oldu. Bu işin raconu neyse öyle yapılması lazım." dedi.

SEVİYORUM KERATLARI

Futbolcuları sevdiğini belirten teknik adam "Adama görev veriyorsun ama taktik, disiplin diye bir şey yok. İşini yapacaksın yani. Seviyorum kerataları ama mecralarının dışına çıkıyorlar. Her şeyin içine girmeye çalışıyorlar." şeklinde konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23