• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran'ın yerli siyonisti neler yapmış neler

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi:
İran'ın yerli siyonisti neler yapmış neler

İran'ın Kazvin eyaletinde, "düşman ülkelerdeki bir casus şebekesine bağlı bir kişiyle sürekli iletişim kurduğu ve hassas yerler ile savunma sanayisine ilişkin bilgi gönderdiği" iddiasıyla bir kişinin tutuklandığı belirtildi.

İran'ın yarı resmi haber ajansı Tesnim'in Kazvin Emniyet Müdürlüğüne dayandırdığı haberinde, ABD-İsrail'in saldırıları sırasında Elburz Organize Sanayi bölgesindeki bir üretim şirketi hakkında yabancı bir istihbarat teşkilatına bilgi gönderen bir kişinin tutuklandığı ifade edildi.

Haberde, tutuklanan kişinin "düşman ülkelerdeki bir casus şebekesine bağlı bir kişiyle sürekli iletişim kurduğunun tespit edildiği ve ifadesinde düşman şebekelerle sosyal ağlar aracılığıyla iletişime geçtiğini ve hassas yerler hakkında bilgi gönderdiğini" itiraf ettiği öne sürüldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

56

kesinlikle 60 milyon türkten biridir kazvinde türkler ağırlıklı ülke geneli iranda türkler ağırlıklı

Metanet

Kesinlikle Nasrullah casuslardır Çünkü böyle Vatan satmak Müslümanları öldürmek sünnileri öldürmek hainlik yapmak arkadan öldürmek bu Suriye'deki Nasrullah ve dürzüler yapar bunlardan da var İran içinde yaşayanlar nasıl Türkiye'de içimizdeki Kemalistler var gayrimüslimler var Bizans'ın soyu var İran'da da var aynı insanlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23