• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yılmaz Özdil'den ezber bozan Erdoğan çıkışı! 'Dik dur eğilme, yanındayız'

Yeniakit Publisher
2019-10-08 10:01:00 -
Yılmaz Özdil'den ezber bozan Erdoğan çıkışı! 'Dik dur eğilme, yanındayız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a muhalifliğiyle bilinen Yılmaz Özdil, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik operasyonu öncesi ezber bozan bir çıkış yaptı. Özdil, operasyona destek vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ''Başka Türkiye yok... Dik dur, eğilme, yanındayız, Ecevit gibi dirayetli ol, canımı ye'' ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump, konuya ilişkin ilk açıklamasında ''ABD'nin sonu olmayan saçma savaşlardan çekilme vakti geldi.'' ifadesini kullanarak operasyona yeşil ışık yaktı.

ABD kamuoyunda çok sert eleştiriler ile karşı karşıya kalan Trump bir süre sonra ise Türkiye'yi tehdit eden açıklamalar yaptı.

Muhalif kimliğiyle bilinen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı her fırsatta eleştirmesi ile tanınan Yılmaz Özdil'den ise bu gelişmelerin ardından ezber bozan bir çıkış geldi.

Özdil, sosyal medya hesabından ''Başka Türkiye yok... Dik dur, eğilme, yanındayız, Ecevit gibi dirayetli ol, canımı ye'' ifadelerini kullandı.

ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hizipsavar

ASLA İNANMAM YARIN SÖYLECEKELRİNE TEMEL OLUŞTURUYOR. LL GİBİ BİRİNE LİDER DİYENADAMDAN NE BEKLNEİR. ÖRNEĞE BAKA ECEVİT. SANKİ SEÇME ŞANSI VARDIDA. ERBAKAN OLMASA ODA OLMAZDI.

aslan

ecevitin clinktonun karşısında el pençe duruş pozuyla nasıl dik durduğunu tüm dünya gördü kemal istlik böyle bişey işte...hatta kendi oyverip cumhurbaşkanı yaptırdığı heriften kafasına kitapçık yediğinde nasıl ağlayarak toplantıdan fırlayıp kaçtığınıda gördük....Allahın sünepesi seni
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23