• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yılanı vurmak isterken hamile eşini öldürmüştü! Mahkemeden şaşırtan karar!

Yeniakit Publisher
2019-07-31 13:01:00 - 2019-07-31 13:52:27

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Yılanı vurmak isterken hamile eşini öldürmüştü! Mahkemeden şaşırtan karar!

Konya Seydişehir'de bir kişi çalıştığı çiftlikteki yılanı öldürmek için aldığı tüfeğin kazara ateş alması sonucu 6,5 aylık hamile eşini öldürmüştü. Mahkemeye çıkarılan zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, dün sabah saatlerinde Kesecik Mahallesi Kırbaçlar mevkiinde meydana geldi. Suriye uyruklu Ali El Arid, ailesiyle birlikte yaklaşık 10 gün önce Hacı Murat K.’ye (28) ait çiftlikte çalışmaya başladı. Arid, dün sabah saatlerinde bahçede kurdukları kapana yılanın sıkıştığını fark etti.

Yılanı vurmak için eve girip, duvarda asılı olan av tüfeğini alan Arid, iddiaya göre yanlışlıkla tetiğe dokundu. Ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, 6,5 aylık hamile eşi Zeynep El Arid'in sırtına isabet etti. 2 çocuk annesi Zeynep El Arid, kanlar içinde yere yığıldı.

Ali El Arid, eşini, komşularının yardımıyla otomobille Seydişehir Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan Zeynep El Arid, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Zeynep El Arid'in cenazesinin defnedilmek üzere Suriye'ye gönderileceği belirtildi. Gözaltına alınan Ali El Arid ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdrhmn

yahu nedir bu rezalet adli kontrolmüş akp naylon poşet kanunlarıyla uğraşana kadar bu kanunları neden düzeltmez. tabii düzeltmez naylon poşet kanununda 25 kuruş avanta var. bu kanunlarda beş kuruş yok. sonrada 2023 seçimlerinde yine eşelenecek naylon seçim torbalarının içinde oy arayacak kendisine iş işten geçmiş olacak

ahmet

kararın neresi şaşırtıcı adam kazaen karısını vurup bir çocuğunun ölümüne 2 çocuğunun annesiz kalmasına sebep olmuş,zaten perişan adam olmazsa o iki çocuk ne olacak.haberin başlığı çok mantıksız lütfen dikkat!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23