• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni fotoğraflar paylaşıldı! Bahçeli sakalını kesti

Yeniakit Publisher
2019-10-16 16:50:00 -
Yeni fotoğraflar paylaşıldı! Bahçeli sakalını kesti

Geçirdiği rahatsızlık sonrası tedavisinin ardından tekrar mesaiye başlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yeni fotoğrafları paylaşıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 3 haftalık dinlenme sürecinin ardından yeniden mesaiye başlayan Devlet Bahçeli'nin fotoğraflarını paylaştı.

Geçirdiği üst solunum yolu rahatszılığının ardından dinlenme sürecini tamamlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hafta başında genel merkeze gelerek yeniden mesaiye başlamıştı.

Pazartesi günü genel merkezde partilileri selamlayan Bahçeli'nin sakal bırakması dikkat çekmişti.

Semih Yalçın'ın paylaştığı fotoğraflarda, Bahçeli'nin saklını kestiği görüldü. Yalçın o fotoğrafın altına, "Devlet bahçeli demek; kararlılık, yenilmez azim ve sarsılmaz irade demektir" notunu da düştü.

ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Polat

Ay parçasına dönmüş. Zaten çok yakışıklıydı beyefendi hazretleri. Yaptıklarını ilkokul çocukları bile yapmaz ama koca partinin lideri. Rahmetli Ozan Arif buna dargın olarak öldü.

03*34 lü

polat adlı yorumcu, barış pınarını desteklemesi. darbeye direnmesi, terörle mücadeleye can u gönülden destek vermesi seni çok mu acıttı? sizinkilere biri ne dedi: otur oturduğun yerde bizim sayemizde o koltuklardasınız dedi. cevap bile veremediniz. cevap verseniz ittifakınız bozulur. Reis hakkında saçma sapna konuşuyorsunuz.Erkekseniz onlara cevap verin. veremezsiniz. iki reis vatan için dünyaya meydan okuyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23