Yeliz Yeşilmen: Umarım bakanlık bana sahip çıkar
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Sosyal medyasında Türkiye’nin turizm bölgelerinin tanıtımını yaptığını söyleyen oyuncu Yeliz Yeşilmen "Kültür Bakanlığı umarım bana sahip çıkar. Plaket bekliyorum, insanlara maaş, para veriyorlar; Türkiye turizmini tanıtsın diye. Ben kendim yapıyorum bunu. Farkında olurlar umarım bir gün” dedi.
Oyuncu Yeliz Yeşilmen, okulların yarıyıl tatile girmesini fırsat bilerek çocuklarıyla birlikte Yalova’nın kaplıcalarıyla ünlü Termal ilçesindeki Terma City Otel’de tatilini geçiriyor. Yeşilmen, tüm ailesiyle birlikte tatili geçirdiklerini belirtti. Tatilinde Termal’in şifalı sularında yararlanan Yeşilmen, ilk kez Yalova’ya geldiğini söyledi.
“Evli, çocuklu gezgin” adında sosyal medyada bir sayfası olduğunu anlatan Yeşilmen, “Artık bir gezginim. Türkiye’nin çok farklı topraklarını Mardin’den Diyarbakır’a, Yalova’dan, Alaçatı’ya her yeri, gezilmeyen görülmeyen yerleri paylaşıyorum tüm detaylarıyla. Kafeleriyle, otelleriyle, turizmiyle. Mesela Yalova’nın şelalesi varmış, yaz olsa gidecektik. Bir de botanik bahçeleri varmış. Oraya gideceğim” diye konuştu.
'Bakanlık umarım sahip çıkar'
Gezmeyi sevdiğini ifade eden Yeşilmen, “Şirince’den geldim. Şirince’ye gittik, üç gün önce sömestr başladı. Herkes yurt dışına gidiyor, Dubai’ye gidiyorlar, kayak merkezlerine yurt dışına gidiyorlar. Ben hala Türkiye topraklarında turizm acentesi gibi gönüllü bir şekilde devam ediyorum. Kültür Bakanlığı bana bu anlamda umarım sahip çıkar. Bunu niçin insanları tutuyorlar. Plakette bekliyorum, insanlara maaş, para veriyorlar. Türkiye turizmini tanıtsın diye. Ben kendim yapıyorum bunu. Farkında olurlar umarım bir gün” ifadesini kullandı.
"Cem Yılmaz'ı komik bulmuyorum"
Yeşilmen, günümüzdeki komedi filmlerini beğenmediğini belirterek, “Bir Cem Yılmaz var. Açıkçası Cem Yılmaz’ı komik bulmuyorum. Gösterilerini beğeniyorum ama filmlerini beğenmiyorum. Şahan var. Ama bunların halkla diyaloğu yok. Toplumun böyle bir insana ihtiyacı vardı, öyle birisi ekranda yok. Zaten magazine döndü, saçma sapan yarışmalar, programlar. Şifa diliyoruz, dua ediyoruz. Savaşır inşallah. Keşke birilerini yetiştirseydi ama kimse kimsenin boşluğunu dolduramaz. Belli olmaz tekrar karşımıza çıkabilir” dedi.