• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yavuz Bingöl'e tehdit mesajları yağdı

Yeniakit Publisher
2014-09-01 13:38:00 -
Yavuz Bingöl'e tehdit mesajları yağdı

Her fırsatta kendi yaşam özgürlüklerine müdahale edildiğini ve mahalle baskısına maruz kaldıklarını savunanlar, Bingöl'ü hedef tahtasına koydu.

Türkiye'nin ilk seçilmiş 12.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde verdiği ilk 30 Ağustos resepsiyonunda, AK Parti Kongresi'nde dediği gibi 77 milyona el uzattı. Köşk'ün bahçesinde düzenlenen resepsiyona siyaset, iş dünyası, sanat ve spor camiasından 3 bin 500 davetli katıldı.

Resepsiyonda Yemen Türküsü çalınırken, Erdoğan da sanatçı Yavuz Bingöl ile beraber bu türküye eşlik etti. Bu sahne resepsiyonun en renkli anları olarak kayıtlara geçerken, daha önce Erdoğan'ın iftar davetine katıldığı için eleştirilen Yavuz Bingöl yine nefret söylemlerinden nasibini aldı. Yavuz Bingöl'ün Cumhurbaşkanı'yla düeti, bazılarını bir kez daha rahatsız etti.

HAKARET VE TEHDİT MESAJLARI

Sanatçı Yavuz Bingöl'ün Seçilmiş 12. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sevilen Yemen türküsünü seslendirilmesi Türk halkının iradesini kabullenemeyen kesimleri yeniden rahatsız etti. Her fırsatta kendi yaşam özgürlüklerine müdahale edildiğini ve mahalle baskısına maruz kaldıklarını savunanlar, Bingöl'ü hedef tahtasına koydu.

Sanatçıya telefonu ve sosyal medya üzerinden hakaret mesajları gönderildi. Yavuz Bingöl, kendi meslektaşlarının bile haksız tepkilerine maruz kaldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23