• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yasin Öztekin'den Erman Toroğlu'na: Benim için Galatasaray'da oynayamaz demişsiniz

Yeniakit Publisher
2018-04-03 14:18:00 -
Yasin Öztekin'den Erman Toroğlu'na: Benim için Galatasaray'da oynayamaz demişsiniz

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Yasin Öztekin kendisini eleştiren Erman Toroğlu'nu telefonla aradığı öğrenildi.

Eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray-Trabzonspor mücadelesinin ardından gece Yasin Öztekin'in kendisini aradığını söyledi.

Canlı yayında yaşanan telefon görüşmesini anlatan Erman Toroğlu, "Galatasaraylı Yasin Öztekin beni aradı. Maç sonunda benim için 'Galatasaray'da oynayamaz demişsiniz' diye söyledi. Ben de 'Evet söyledim, sadece senin için değil golden önce topun önünden çekilen Feghouli'ye de dedim.' ifadesini kullandım. Ben en sonunda Yasin'e, 'Sen öyle oynayacaksın ki bana bu lafımı yedirtmelisin' dedim. Bu kadar konuştuk ve saygısızlık vs. hiçbir şey olmadı" şeklinde konuştu.

Açıklamalarına devam eden Erman Toroğlu, "Yasin Öztekin, bana '4 yıldır Galatasaray'da oynuyorum' dedi. Ben de, 'Galatasaray ilk 11 oynamıyorsun ama' dedim. Bana tabii telefon açarken 'Sizi hep izleyen biriyim' dedi ve ben de 'Yine izle' dedim. Beni geçen sene Mehmet Topal'da aramıştı." ifadelerini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23