• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Yasal bir taşıma aracı" diyen Gül'den tepki çekecek fayton açıklaması! Kalkmayacak

Yeniakit Publisher
2019-08-30 13:01:00 -
"Yasal bir taşıma aracı" diyen Gül'den tepki çekecek fayton açıklaması! Kalkmayacak

CHP'li Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, vatandaşların kaldırılmasını istediği atlı faytonlar için, "Kalkacak diyemeyiz ama bu sorun çözülecek. Fayton şu an yasal bir taşıma aracı." dedi.

CHP'li Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, atlı faytonlarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Gül, "Kalkacak diyemeyiz ama bu sorun çözülecek. Fayton şu an yasal bir taşıma aracı. Bu konuyu faytoncuların, halkın, STK'ların ve belediyenin de içinde olduğu bir şekilde en uygun şekilde çözüm bulacağız" dedi.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, faytoncular ve hayvanseverler arasında yaşanan tartışmayla ilgili olarak Sözcü'ye konuştu.

Hem "eziyete izin vermeyiz" dedi, hem de "kalkmayacak" dedi...

Fayton sorununun en kısa sürede çözüleceğini ileri süren Gül, “Kalkacak diyemeyiz ama bu sorun çözülecek. Fayton şu an yasal bir taşıma aracı. Bu konuyu faytoncuların, halkın, STK’ların ve belediyenin de içinde olduğu bir şekilde en uygun şekilde çözüm bulacağız. Bu konu hayvanlara eziyet açısından da tartışılıyor. Bizim asla böyle bir şeye izin vermemiz mümkün değildir. Hayvanlara eziyet edilmediği, ezilmeyeceği bir dünyada yaşamak istiyoruz. Bu konu da erteleyici değiliz. İnsana eziyet edilmediği gibi hayvana da eziyet edilemez” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tr.

Beyinsiz Erdo kimse yasal olup olmadığını sorgulamıyor.Sadece hak sahipleri kimse;yardımcı ol onların temiz enerji kullanan çevre dostu bir araçla aynı işlemi yapabilir.Biliyorsun Bölüm2: "Atların İntikamı".

fetösavar

tipik chp. ne aklı var çalıştırmaya.. ne fikri var oluşmuş... varsa yoksa slogan. yalan. durumu idaret etme.. bakarız, ederiz, arkadaşlar üzerinde çalışıyor... ulan net bir şey söyleyin.. haa betoncu demişti. başkan olunca herkese 600 lira maaş.. yaaa bu adamlar komik be... ama bunlara oy verenler daha da komik... laiklik, çağdaş yaşam... atlara eziyet..devam abi.. anca gidersin... laik atlar da lazım bu ülkeye....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23