• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yangınla mücadele eden kahramanlar alevler arasında kaldı

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi:

Çanakkale'deki yangınla mücadele eden kahramanların alevlerin arasında kaldığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

Çanakkale'nin Sarıcaeli köyünde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangına müdahale sırasında alevlerin arasında kalan Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin görüntüleri ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Merkez ilçeye bağlı Sarıcaeli köyünde saat 13.20 sıralarında ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında rüzgarın saatte 80 kilometre hıza varan şiddetle esmesiyle yangın kısa sürede büyük bir alanı kapladı. Ekiplerin yangına havadan ve karadan müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Öte yandan, yangına karadan arazözle müdahale eden ekiplerden biri ise alevler arasında kaldı. O anlar orman personelinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yorgun ak

Hangi kahraman dan bahs ediyrsunuz il orman müdürlüğü ve ilçe orman müdürlükleri yok mu burda çalışan orman koruma muhafızları yok mu bular ne iş yapıyor yok olan ormandan elde edilen kazanç ile binlerce kamera alınabirdi buralardaki müdürülerve personelin hepsinin görevine son verilmelidir

Saffet

20 bin TL Canını vatan için siper eden emekli olunca aclık ve sosyal yardımlar sonucu ölecek olan kardeşim siyasi olarak bir masa kapsaydın Ateş arasında kalmadan 100 bin üzeri maaşla gül gibi ömür boyu yaşardın diye düşünüyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23