• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

WhatsApp'ta yeni dönem! Test aşaması başladı

Yeniakit Publisher
2022-09-02 17:05:00 -
WhatsApp'ta yeni dönem! Test aşaması başladı

WhatsApp, kullanıcıların doğrudan kendi kendilerine mesaj gönderebilmesini sağlayan yeni bir özelliği test etmeye başladı. Yeni özellik ile birlikte WhatsApp not alma ve dosya yedekleme amacıyla kullanılabilecek.

WhatsApp, kullanıcıların doğrudan kendi kendilerine mesaj gönderebilmesini sağlayan yeni bir özelliği test etmeye başladı. WABetaInfo'nun aktardığına göre, yeni özellik ile birlikte WhatsApp not alma ve dosya yedekleme amacıyla kullanılabilecek.

WhatsApp Desktop Beta’da yeni özelliği test etmeye başladı.

WhatsApp’ın masaüstü veya web sürümünde rehber açıldığında ilk başta ‘You (Siz)’ seçeneği yer alacak. Buraya tıklayarak kendi kendinize mesaj atabileceksiniz.

Şu anda özellik masaüstü sürümünde görünse de WhatsApp’ın aynı özelliği Android ve iOS cihazlarda da geliştirmesi bekleniyor. Ayıca söz konusu kişisel sohbet, farklı cihazlarda da aynı şekilde görünecek.

WhatsApp'ın bu özelliği telefondaki bir veriyi masaüstüne kolayca aktarmak, not almak veya dosya yedeklemek için kullanabilir. Özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı henüz bilinmiyor.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adamm

Gruba 1 kişi ekledim sonra çıkardım. daha sonra istediğim mesajı o gruba yollamış oluyorum. Geç kalmışlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23