Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesi Vodafone Arena'daki siyah-beyazlı taraftarlar Aziz Yıldırım ile ilgili imalı bir tezahürat yaptı.
Beşiktaş, Türkiye Kupası son 16 turunda evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Saat 20.30'da başlayacak mücadele öncesi Vodafone Arena tribünlerinden ilginç bir tezahürat yapıldı. Siyah-beyazlı taraftarlar Yüksek Divan Kurulu'nda Quaresma ile ilgili açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım için "Beşiktaş'ın çocuğu Aziz Yıldırım" şeklinde tempo tuttu.
Hatırlanacağı üzere Beşiktaş-Konyaspor maçın da Aziz Yıldırım ile ilgili, "Yönetim uyuma Aziz Yıldırım'a sahip çık, Aziz Başkan bizi bırakma" tezahüratı yapılmıştı.
Öte yandan Beşiktaşlı taraftarlar eski futbolcular İsmail Köybaşı aleyhinde de tezahüratlarda bulundu.
(Yeni Şafak)