• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uysal: 24 Haziran’da Türkiye şaha kalkacak

Yeniakit Publisher
2018-06-07 11:23:00 - 2018-06-07 11:25:16

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "24 Haziran’da Türkiye inşallah güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir TBMM ile şaha kalkacak. Gençlerin önü daha da açılacak. O zaman ülkemiz çok daha hızlı yol alacak" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, “24 Haziran’da Türkiye inşallah güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir TBMM ile şaha kalkacak. Gençlerin önü daha da açılacak. O zaman ülkemiz çok daha hızlı yol alacak” değerlendirmesinde bulundu. Fatih ve Sarıyer ilçelerinde vatandaşlarla buluşan Uysal, İBB’nin Marmaracık Gençlik Kampı’na katılan gençler ve aileleriyle birlikte orucunu açtı. 

ARTIK TEMBEL NESİL YOK

Vatandaşlara hitap eden Uysal, ramazanın huzur ve bereket ortamının bütün İslam alemine ve insanlığa yayılmasını temenni ederek, şunları kaydetti: “Geçmişte tembel denilen bu milletin evlatları 2. Dünya Savaşı’ndan sonra işçi olarak gittikleri Almanya’yı ayağa kaldırdı. Bugün dünyada insansız hava aracı yapan 6 ülkeden birisiyiz. Dünyada en fazla kitap yayınlanan 10 ülkeden biriyiz. Genç ve başarılı bir neslimiz var. Bu kampımızdan ve gençlerimizden çok umutluyuz.

Uysal, 24 Haziran seçimlerine de değinerek, şöyle devam etti: “24 Haziran’’da Türkiye inşallah güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir TBMM ile şaha kalkacak. Bu gençlerin önü daha da açılacak. O zaman ülkemiz çok daha hızlı yol alacak. Komşu ülkelerimizdeki huzursuzlukların bitmesi için de ülkemizin güçlü olmaya ihtiyacı var. İnşallah coğrafyamıza huzur gelir, inşallah bunu başaracağız.

İETT FİLOSUNA 375 YENİ ARAÇ
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Öte yandan, BMC tarafından üretilen 375 otobüs, İETT’nin araç filosuna katıldı. İETT İkitelli Garajında düzenlenen törende konuşan Uysal, “İETT, ulaşım araçlarını modernize etme, İstanbul halkına daha iyi hizmet verme ve yolculuğu daha konforlu yapma adına filosunu yenileme çalışmaları yapıyor. Bu çalışmalarda önemli bir mesafe alındı. Geçmişte araçlarımızın yaş ortalaması 15 civarında iken filoları yenileme ile birlikte bu yaş ortalaması 5.9’a düştü” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, yeni otobüslerden birine binerek incelemelerde bulundu.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23