• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Utanmazlığın videosu: Kahramanın eyeliner’ı kalın olur!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin dört bir yanında çıkan orman yangınlarıyla mücadele sürerken, sosyal medya fenomeni Zehra’nın yayınladığı “İtfaiyeci makyajı” adlı video kamuoyunda büyük tepki çekti.

“İtfaiyeci makyajı” başlığıyla yayınladığı videoda, yüzüne is lekeleri yaparak bir makyaj içeriği paylaşan fenomenin sözleri de izleyenlerin tepkisini çekti. Orman yangınlarıyla canla başla mücadele eden kahraman itfaiyecilerin fedakârlığını görmezden gelen ve adeta mesleklerini alaya alan Zehra, videoya “Ben itfaiyeci Zehra. Az önce bir orman yangınını durdurduktan sonra yeni bir ihbar daha geldi. Bu sefer Büyükçekmece’de 7 katlı bir bina yanıyormuş. Haydi yangını söndürmek için güzel bir makyaj yapalım” sözleriyle başladı. Makyajına devam eden fenomen, "Binanın içi yangın nedeniyle sıcak olacağı için makyajımı iyice sabitliyorum", "Kahraman dediğinin eyeliner’ı kalın olur" ve "Allığı hızlı sürüyorum çünkü onlarca kişinin hayatı bana bağlı" gibi ifadeler kullandı.

Fenomen Zehra'nın paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu ve binlerce kullanıcı tarafından eleştirildi. Yüzlerce insanın hayatını riske atarak yangınlarla mücadele eden gerçek kahramanlara saygısızlık olarak nitelendirilen video, büyük tepki görünce kısa süre sonra hesabından silindi. Tepkiler, sosyal medya kullanıcılarının “İtfaiyeciler canla başla çalışırken dalga geçer gibi içerik üretiyor”, “Makyaj değil saygı lazım”, “Her içerik üretilmez, bu meslek kutsaldır” gibi yorumlarıyla büyüdü.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leyl....

Türkiye'de erkek kitligi mi var, bugün bu. Dün türbanli bacim böyle dikkat cekecekler ini koca bulacaklarini filan mi zannediyorlar!!

Leyl....

Tüm yangin söndürücüler siraya girmis dir bunun hesabinda, hatta sistem cökmü$dür.. Bu i$leri bu kadar sulandirmak icin kac paraya satildi acaba?!! Ha yok, disaridan degil kendi fikriyse hakikatten Zorla istifaya zorlasinlar ki, tazminat da alamasin.. :((
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23