Utanma nedir bilmiyorlar! Ağbaba bir yalan ortaya attı Sözcü manşet yaptı Bakan videolu yanıt verdi ama…
TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen bütçe görüşmeleri sırasında CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, hükümetin yerli ve milli söylemleri üzerinden eleştiride bulunarak. "Yerli ve milli söylemleriyle övünüyorlar ama Mercedes’e, Audi’ye biniyorlar.” Sözlerini Sözcü gazetesi manşetine taşıdı. Bakan Kacır videolu cevap vermesine rağmen haberi hala manşetinden indirmediler.
Bakan Kacır'dan Veli Ağbaba'ya videolu 'Togg' yanıtı: Yalanda ısrar ediyorsunuz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TBMM Genel Kurulu’nda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile bağlı ve ilgili kurum ve kuruluşların 2025 yılı bütçe görüşmelerinde; Togg ile ilgili eleştirilerde bulunup, paylaşım yapan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya sosyal medya adresi X üzerinden videolu yanıt verdi.
Bakan Kacır videolu paylaşımında; 7 Kasım 2024 tarihinde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu ve dün de TBMM Bütçe Görüşmelerine Togg ile geldiği görüntülere yer verdi.
Kacır, paylaşımında; “Gerçeği bildiğiniz halde, yalanda ısrar ediyorsunuz. Ben Togg’u kullanmaktan gurur duyuyorum. Togg, bizim eserimiz. Togg, 86 milyonun iftihar kaynağı. Togg’u polemik konusu yapmaktan vazgeçin. Siz de Togg kullanın.” ifadelerini kullandı.

