• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uludağ Sözlük’ten bir alçaklık daha! Hz. Muhammed’e saldırmaya devam ediyorlar

Yeniakit Publisher
2019-08-24 12:41:00 -
Uludağ Sözlük’ten bir alçaklık daha! Hz. Muhammed’e saldırmaya devam ediyorlar

Akit’in ısrarla gündemde tuttuğu kutsallarımıza hakaret edilen Uludağ Sözlük’teki alçak paylaşımlara devam ediliyor.

 yeniakit.com.tr  Türk-İslam düşmanlarının yuvalandığı Uludağ Sözlük’te, kutsallarımıza küfredilmeye devam ediliyor. Akit’in ısrarla gündemde tuttuğu ve ifade özgürlüğünün arkasına sığınarak kutsallarımıza saldıran Uludağ Sözlük yazarları, efendimiz Hz. Muhammed’e (s.a.s) hakaret etmeyi sürdürüyor. Müslümanların damarına basmayı adet edinen sözde sözlük yazarları, adice peygamberimize, onun üzerinden yüce dinimize yükleniyor.

Peygamberimize açık hakaret

Uludağ Sözlük’te, “Hz. Muhammed” başlığının altına yapılan paylaşımlarda, daha önce de efendimize saldırmışlardı. Akit’in gündeme getirmesine rağmen yetkililerin harekete geçmemesi nedeniyle meydanı boş bulan kokuşmuş zihniyet, bugün de hakaret dolu sözler sarf etmeyi sürdürdü.

İslam düşmanlarının değirmenine su taşımamak için yayınlamacağımız mesajlarda, efendimize pedofili ve terörist benzetmesi yapıldı.

İlk değil

İslam düşmanlarının merkezi haline gelen Uludağ Sözlük, cami duvarına pislemekte ısrar ediyor. İslam’a “kokuşmuş din” ifadeleriyle saldırıldığını gündeme getirdiğimiz kokuşmuş sözlükte, Peygamber Efendimiz hakkında uzun zamandır hakaret içerikli ifadeler yazılıyor.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.s) küfür ve hakaretlerle hedef alındığı internet sitesinde hiçbir kutsal tanınmıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sözde yazarlar, dini değerlerimizin yanında siyasi isimlere de küstah sözlerle saldırıp küfürler savuruyor.

Akit’i hedef gösterdi

2015 senesinde Akit’in binasına yönelik bombalı saldırıdan kısa süre önce, Uludağ Sözlük’te, “Kemalistler neden akit'e bombalı saldırı yapmıyor” başlığı açılmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Murat

Allah ve Peygamberiyle savaşanların ve yeryüzünde bozgunculuğa uğraşanların (Allahın ahlaki yapısının ve onun hükümleriyle sağlanan adaletin) cezası öldürülmek veya asılmak yahut çapraz olarak el ve ayakları kesilmek ya da yerlerinden sürülmektir. Bu onlara dünyada bir rezilliktir. Onlara ahirette büyük azab vardır. MAİDE33

Kızıl Elma

Çok değerli İslama ve Türbeyemize dil uzatanların dili Keselim..bizler sustukça bu islam ,Vatan ve millet hainleri susmayacaktır bizlerde ne düşüyorsa gerekenini yapmamış elzemdir...bu hainler bu Vatandan ve bizim sırtımızdan Ekmek yiyorlar..MENE NE VEYA. BANA NE ...DEMEKTE BİR HİYANETİR.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23