'İdlib’te şehit edilen 34 askerin intikamı Ukrayna’da alınmıştır'
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Ukrayna Büyükelçiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2 sene önce İdlib’te Rus askerleri tarafından öldürülen 34 askerin intikamı" denildi. Büyükelçiliğin bir süre sonra ise twiti silmesi dikkat çekti.
Rusya Ukrayna savaşı bölgede 4. gününde devam ederken, Türk SiHA'larının başarısı tüm dünyada yankı uyandırmaya devam ediyor.
SİHA'ların bu başarısı ve Ukrayna askerlerinin Rus askeri birlikler üzerindeki mücadelesi devam ederken Ukrayna Büyükelçiliği ise bir paylaşımda bulundu.
Ukrayna Büyükelçiliği, "2 sene önce İdlib’te Rus askerleri tarafından öldürülen 34 askerin intikamı Ukrayna’da alınmıştır." ifadelerini kullandı. Büyükelçiliğin bir süre sonrası ise twiti silmesi dikkat çekti.
