• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Turşu kavurması tarifi, nasıl yapılır?

Yeniakit Publisher
2021-11-08 23:26:00 - 2021-11-10 14:35:10
Turşu kavurması tarifi, nasıl yapılır?

Koronavirüs enfeksiyonu, mevsimsel hastalıklar derken bağışıklık sisteminin güçlü olması her zamankinden çok çok daha önemli. Lezzetli olduğu kadar bağışıklığı güçlendirmeye katkı sağlamasıyla da öne çıkan besinlerden turşuya sofralarda daha fazla yer açın.

Karadeniz’in vazgeçilmez lezzetli mezelerinden. Çay saatlerinde ikram edebilirsiniz ya da yemeklerin yanında tüketebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Malzemeler

  • Karışık turşu
  • 2 adet orta boy soğan
  • 2-3 kaşık sıvı yağ
  • Tuz

Yapılışı

Turşuyu öncelikle yıkıyoruz. Daha sonra ufak parçalar olacak şekilde doğruyoruz. 2 adet soğanımızı doğrayıp yağ koyduğumuz tenceremiz de kavuruyoruz. Pembeleşen soğanların üzerine doğradığımız turşumuzu ilave ediyoruz. Yaklaşık 20 dakika kısık ateşte kavuruyoruz. Afiyet olsun.

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23