• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı'ndan sert tepki! 'Her Alevi CHP'li ya da solcu olacak diye bir kural yok'

Yeniakit Publisher
2022-03-29 04:26:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı'ndan sert tepki! 'Her Alevi CHP'li ya da solcu olacak diye bir kural yok'

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 13. yıldönümünde kabri başında andı. Başkan Özdemir, kendisini bu ziyareti sebebi ile hedef alanlara, "Türkiye'de Alevi yurttaşların CHP'li olacağı ya da solcu olacak diye bir kanun yok." diyerek cevap verirken, Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir Anadolu evladı olduğunu söyledi.

 Yeniakit.com.tr 

13 yıl önce yaşanan ve FETÖ'nün delilleri yok etmesi sebebi ile gizemi hala çözülemeyen helikopter kazasında şehit olan Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabri, bu yıl da vefat yıldönümünde ziyaretçi akınına uğradı.

Yazıcıoğlu'nu kabri başında anan Özdemir hedefte!

Şehit Yazıcıoğlu'nu ziyaret edenler arasında Özdemir Özdemir başkanlığındaki Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı üyeleri de vardı. Ziyareti Twitter hesabından paylaşan Başkan Özdemir, mesajında, "Anadolu’nun yiğit evladı, dava adamı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu şehadetinin 13. yıldönümünde şükran ve özlemle yâd ediyorum. Ruhu şad mekanı Cennet olsun." dedi.

Özdemir Özdemir, Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyareti sebebi ile hedefe kondu. Oda TV'nin tepkileri sorduğu Özdemir, "Türkiye'de Alevi yurttaşların CHP'li olacağı ya da solcu olacak diye bir kanun yok." ifadesini kullandı.

Güya söz hakkı vermek için aradılar

"Muhsin Yazıcıoğlu Anadolu evlatlarından biriydi. Türk gençliğine, Türk İslam sentezini öğretti." diyen Özdemir, "Biz o programı daha önceki yıllarda da gerçekleştiriyorduk. Bu ülkenin bütünlüğü için mücadele vermiş, sağcı solcu, herkese aynı mesafedeyiz. Bunda tepki çekecek bir şey yok." şeklinde konuştu.

Özdemir Özdemir'e yönelttikleri sorulardan istediği cevabı alamayan Oda TV, röportajı haberleştirirken, Özdemir'i FETÖ'cülükle itham etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

" Aleviyede Sünni" yedezulmeden CHP ve onun batı uşağı vemisyoneri zihniyetinden başka zulmeden kim bu ülkede.

Vehbi

Fırkacılık taassubu başımıza ayrı bela, mezheplilik değil mezhepilik püsküllü cehalet belası.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23