• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'ye karşı harekete geçtiler! Arkalarında Siyonistler var

Yeniakit Publisher
2019-07-18 19:04:00 -
Türkiye'ye karşı harekete geçtiler! Arkalarında Siyonistler var

S-400'lerin teslimatlarının başlamasıyla ABD, Türkiye'nin F-35 programı ortaklığını askıya aldığını duyururken, ABD ve İngiltere merkezli kuruluşlarda harekete geçen bazı kalemler 'Türkiye NATO’dan çıkarılmalı' başlıklı yazılar kaleme aldı.

Türkiye’nin Rusya’dan S-400 füze savunma sistemi almasının üzerinden birkaç gün geçtikten sonra açıklama yapan ABD, Türkiye’nin F-35 programı ortaklığını askıya aldığını duyurdu. Türkiye’ye bundan başka bir askeri yaptırım uygulanmayacağının duyurulmasından rahatsız olan bazı küresel kalemler, Türkiye düşmanlıklarını “Türkiye NATO’dan çıkarılmalı” başlıklı yazılarıyla dile getirdi.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk, "Türkiye NATO’dan çıkarılmalı mı" cümlesinin tamamen Siyonist lobinin lafı olduğunu belirtti.

“NATO’dan çıkışı sağlayacak hukuki bir mekanizma yok”

Bu olayın, 2009 yılındaki “One Minute” sözüne karşı bedel ödetme gayreti olduğunun altını çizen Zentürk, Batı medyasının F-35 krizinden yola çıkarak yaptığı algı operasyonlarıyla ilgili olarak, “NATO’ya diğer ülkelerin oy birliğiyle girebilirsiniz ama NATO’dan çıkarılma veya çıkma gibi bir hukuki mekanizma yoktur.” diye konuştu.

“Kumpas çalışması S-400’le değil, ‘One Minute’ ile başladı”

Türkiye’ye karşı yürütülen algı operasyonlarının 2009 yılındaki Davos zirvesinden bu yana devam ettiğini vurgulayan Zentürk, “F-35’lerin Türkiye’ye satılmaması yönündeki kumpas çalışmaları S-400’lerle başlatılmış bir konu değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde dönemin İsrail Cumhurbaşkanı Peres’e ‘One minute!’ demesinin ardından başladı.” ifadelerini kullandı.

“Siyonist lobinin kampanyasıyla tırmandı”

Türkiye’ye F-35 satılmaması konusunun bugünün meselesi olmadığını anlatan Ardan Zentürk, “2010 yılında Vaşington’daki Siyonist lobinin tetikçilerinden biri olan Michael Rubin’in Türkiye’ye F-35 satılmaması yönündeki kampanyasıyla tırmanan gelişmedir. F-35’lerin Türkiye’ye satılıp İsrail’in Orta Doğu’daki hava üstünlüğünü ortadan kaldıracağı yönündeki kaygılar, Siyonist İsrail lobisinin Vaşington’daki siyon çabalarına neden oldu. Trump ise bunu istememesine rağmen kabul etmek zorunda kaldı.” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“Türkiye’nin NATO’dan çıkarılması gayreti de aynı lobinin işi”

Türkiye’nin NATO’dan çıkarılmalı mı cümlesinin tamamen Siyonist lobinin lafı olduğunu belirten Zentürk, “Türkiye’nin NATO’dan çıkarılması gayreti yine benzer lobinin gayretidir. NATO üyesi olamayan bir ülkenin NATO unsurları tarafından vurulması daha kolay olacaktır, fakat hukuken yanlıştır.” şeklinde konuştu.

“Bölgede kara delik açar, herkes o kara deliğe düşer”

Türkiye’nin bir Orta Doğu, Balkanlar, Karadeniz ve Doğu Akdeniz ülkesi olduğunu vurgulayan Zentürk, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu coğrafyalarda Türkiye’yi çıkarmak bölgede kara delik açar. O kara deliğin içine Paris de, Londra da, Berlin de düşer.”

Ne olmuştu?

Türkiye’nin Rusya’dan aldığı S-400 savunma sistemlerine ABD’den bekledikleri şiddette bir yanıt verilmemesinden rahatsız olan bazı kuruluşlar, Türkiye’nin NATO’dan çıkarılmasına ilişkin temennilerini haberleştirdi.

İngiltere merkezli The Telegraph gazetesinde Con Coughlin imzasıyla yayımlanan makale, “Erdoğan çok ileri gitti, Türkiye’yi NATO’dan atmanın zamanı geldi” başlığıyla okuyuculara duyuruldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kayı Boyu

aynen öyle olacak. yalnız siz değil, biz çıkacağız. ve yeni dünya düzenini Türkiye kuracak. biz cennete giderken, sizleride cehenneme göndermek bizim boynumuzun borcu olacaktır.

uyan tc

bunların hepsi yahudidir. içimizdeki hain yahudilere çok dikkat ediniz. zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23