• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'deki İhvan üyeleri ev hapsine mi alındı? İhvan'dan önemli açıklama

Yeniakit Publisher
2021-08-31 23:47:00 - 2021-08-31 23:50:31

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Türkiye'deki İhvan üyeleri ev hapsine mi alındı? İhvan'dan önemli açıklama

Al-Ain Al İhabariy'ın Türkiye'de bulunan İhvan üyeleriyle ilgili iddialarına İhvan'dan yalanlama geldi.

İhvan sözcüsü Talat Fehmi, Türkiye'de bulunan İhvan üyelerinin ev hapsine alınması gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade ederken Türkiye'nin mazlumları koruma noktasında insani ilkelere sahip olduğunu vurguladı.

Al-Ain Al İhabariy, Kahire ve Ankara arasında 'terör örgütü üyesi' olmakla suçlanan 15 İhvan liderinin teslim edilmesine ilişkin görüşmeler yapıldığını ve Türkiye'nin ülkede bulunan İhvan liderlerini ev hapsine aldığını iddia etmişti.

Türkiye ve Mısır’ın sivil hükümetin devrildiği 2013 askeri darbe sonrası kesilen diplomatik ilişkilerin yeniden başlatılması için yürütülen istişarelerin ikinci turunun 7-8 Eylül’de Ankara’da yapılacağı bildirilmişti.

Kaynak: Doğru Haber Gazetesi

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emrk

Bir bu eksikti 100 yakın tarikatın içinde ülke şıhlar şeyhler dervişler cemaatler dergahı oldu halbuki Peygamber SAV . Dediği benim ümmetim 70 fırkaya bölünecek hepsi ben doğruyum diyecek ancsk içlerinden bir fırka cennete gidecek

Kasım

Hani şöyle demiştin, hani böyle demiştin laflarını bırakıp, geçmişte yapılan hatalardan ders çıkararak bütün küs olduğumuz ülkelerle iyi ilişkiler tesis etmeliyiz. Buna Suriye ve Esed dahil! Dış siyaset küstüm gidiyorum denecek çocuk oyunu değil ey reis!!! Kim ülkesini nasıl yönetiyor derdi bize mi kaldı? Buna darbeci dediniz, Sudan devlet başkanını misafir ettiniz. Esed’e diktatör dediniz ne kadar Arap kralı varsa kankalık ediyorsunuz. Yahu siz deli misiniz? Arap ülkeleri İsrail’le diplomatik ilişki kuruyorlar, siz Filistin davasına ihanet ediyorlar diye bağırıyorsunuz. İsrail’i ilk tanıyan müslüman ülke biziz! Güler misin, ağlar mısın bu nasıl bir mantık? En iyisi siz bırakın artık iktidarı. Her tarafınız dökülüyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23