• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi dezenfekte edildi

Yeniakit Publisher
2020-03-18 15:32:07 -
Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi dezenfekte edildi

ANKARA (AA) - Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında dezenfekte edildi.

Federasyondan yapılan açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle tesislerde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

Keçiören ilçesinde bulunan tesis binasında dezenfekte ve temizlik çalışmalarının aralıksız sürdüğü ifade edildi.

Öte yandan, koronavirüse karşı alınan önlemleri kapsamında Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde yapılan antrenmanlara ara verildi.

Federasyon, sosyal sorumluluk projelerine ara verirken, anaokul ve köy okullarında gerçekleştirilen projeler de salgın sebebiyle okulların tatil olmasıyla askıya alındı.

ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ankara'da 27-31 Mart tarihlerinde düzenlenmesi planlanan 17 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası ertelendi.

Mart-nisan aylarında İsviçre, Fransa, Polonya, Finlandiya ve Hollanda'da gerçekleştirilmesi planlanan 2020 Tokyo Olimpiyatları kota puan turnuvaları ile Hırvatistan'daki Uluslararası Gençler Badminton Turnuvası (3-5 Nisan) iptal edildi.

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, "Önce insan sağlığı diyoruz. Peygamberimiz Hz. Muhammed 'Şayet bir yerde veba (bulaşıcı hastalık) olduğunu işitirseniz oraya gitmeyin. Sizin bulunduğunuz bir yerde meydana gelmiş ise oradan da ayrılıp çıkmayın.' buyuruyor. Bu nedenle tedbirimizi aldık, faaliyetlerimizi askıya aldık, Allah'a tevekkül ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23