• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye Aile Meclisi'nden çağrı: Eşcinselliği savunanlar da yaşayanlar da cezalandırılmalı!

Yeniakit Publisher
2019-11-21 18:38:00 -
Türkiye Aile Meclisi'nden çağrı: Eşcinselliği savunanlar da yaşayanlar da cezalandırılmalı!

Türkiye Aile Meclisi'ne bağlı STK'lar, İstanbul Sözleşmesi'nin kabul edildiği 24 Kasım tarihinde ülke genelinde düzenleyeceği etkinliklerle aile ve ahlak yapımız üzerindeki tehlikelere dikkat çekmeye hazırlanıyor.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

Bünyesinde onlarca STK bulunan Türkiye Aile Meclisi, 24 Kasım 2019 günü ülke genelinde etkinlikler düzenleyerek İstanbul Sözleşmesi ve 6284 Sayılı Yasa'nın aile ve ahlakı yapımız üzerindeki tehlikelerine dikkat çekecek.

Protestolar Türkiye genelinde Öğle Namazı'ndan sonra başlayacak

Etkinliklerin İstanbul'daki adresi Fatih Camii olacak. Fatih Camisi'nden Saraçhane'ye kadar dualarla yürüyecek grup, Saraçhane'ye ulaştığında basın açıklaması düzenleyecek.

'Büyük Yürüyüş'e ilişkin yeniakit.com.tr'ye konuşan Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, "İstanbul Sözleşmesi'nin kabul edildiği tarih olan 24 Kasım'da tehlikeye dikkat çekmek amacı ile ülke genelinde yürüyüşler düzenleyeceğiz." dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' tüm insanlığa karşı bir savaştır.'

"Cinsel sapıklıkları insan hakkı olarak savunan CEDAW, AİHS ve İstanbul Sözleşmesi, milli güvenliğimizi tehdit etmektedir." ifadelerini kullanan Başkan Çevik şunları söyledi:

"Toplum ahlak yapımızı bozmak isteyen düşmanlarımız küresel şer güçlerle birlikte ortak çalışma yürütüyor. Aile Bakanlığı, yargı çevreleri, barolar, tabip odaları ve Cumhurbaşkanlığı; eşcinselliği savunan kızıl ve yeşil feminist terör örgütlerinin etkisinden mutlaka kurtulmalı."

'Eşcinselliği savunan da yaşayan da cezalandırılmalı'

İstanbul Sözleşmesi'nin eşcinsel sapkınlığın önünü açtığını belirten Başkan Çevik, sözlerine şöyle devam etti:

"Anayasamızın 41. Maddesi işletilerek eşcinseliği savunanlar cezalandırılmalı, kurumları kapatılmalı hatta mal varlıklarına el koyulmalıdır. 15 Temmuz'da yapılamayan işgal aileyi yok etmek isteyen küresel şer güçler tarafından toplum ahlak yapımız üzerinde yeniden planlanmaktadır. Aile ve ahlak yapımız üzerindeki tehlikelere dikkat çekmek amacıyla Türkiye genelinde yapacağımız büyük yürüyüşe tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Kadem bu gösteriye katılmayacak, kadem katılmayacağını için bu toplantının devleti yönetenler nezdinde hiç bir etkisi ve tesiri olmayacaktır.

Efelerdiyarı

Gelecekte daha fazla bunlar gibi sapık olmayan bir toplum için. Bunun gibilerin fişi bugün çekilmeli..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23