• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Türk olmak benim suçum değil' diyerek İtalya'ya kaçan Serra Yılmaz'la ilgili iddia ortalığı karıştırdı

Yeniakit Publisher
2020-03-16 11:35:00 -
'Türk olmak benim suçum değil' diyerek İtalya'ya kaçan Serra Yılmaz'la ilgili iddia ortalığı karıştırdı

Geçtiğimiz yıllarda kendisine sorulan 'Türk olmak nasıl bir duygu' sorusuna 'Türk olmak benim suçum değil' şeklinde cevap veren ve İtalya'ya taşınan Serra Yılmaz, koronavirüs nedeniyle Türkiye'ye alınma talebinde bulundu.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkıp hızla tüm dünyaya yayılan Koronavirüs salgını, Çin'in ardından en çok İtalya'yı vurdu. Çin'den sonra Koronavirüs nedeniyle ölümlerin en çok gerçekleştiği ülke İtalya oldu. İtalya'da vatandaşlar evlerine kapandı.

Hayatını İtalya'da idame ettiren Türkiye düşmanı Serra Yılmaz'ın Türkiye'ye alınma talebinde bulunduğu iddiası ise sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Seneler önce Türkiye'yi terk ederek İtalya'ya taşınan Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda İtalya'da Koronavirüs nedeniyle perişan olduklarını ifade ederek Twitter'dan bir paylaşımda bulundu.

Son olarak ise gazeteci Sevda Türküsev, Twitter hesabından Serra Yılmaz'ın İtalya'dan Türkiye'ye alınması için başvuruda bulunduğunu iddia ederek şu paylaşımı yaptı:

'Türk olmak benim suçum değil'

Geçtiğimiz yıllarda İtalyan televizyon programcısı Anthony Bourdain Serra Yılmaz'a "Türk olmak nasıl bir duygu? Türk olmayı tarif edebilir misin?" sorusunu sormuş Yılmaz da "Türk olmak benim suçum değil" cevabını vermişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

2349

ben fırsatım durumum olsaydı geriye dönüş yeniden yaratılma olsaydı allahtan asla türk ırkı asla türk ülkesi türk kaviminden olmayı asla istemezdim asla türk ırkı olarak dünyaya gelmeyi allahtan dilerdim eğer öyle bir fırsatım olsaydı

rafet

bu pislik haber yapılmaya değermi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23