• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk futbolunu sarsan iddia: Emre Mor'u uyuşturucuya alıştırdı

Yeniakit Publisher
2020-02-03 14:53:00 -
Türk futbolunu sarsan iddia: Emre Mor'u uyuşturucuya alıştırdı

Bir dönem Emre Mor'un menajerliğini yapan Muzzi Özcan, "Emre Mor'u uyuşturucuya alıştırdığımı söyleyenler geri zekalıdır" dedi.

Daha önce Emre Mor'un menajerliğini yapan Muzzi Özcan, genç futbolcunun kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Emre Mor'la yollarının Lucescu yüzünden ayrıldığını söyleyen Muzzi Özcan, genç yıldızı uyuşturucuya alıştırdığı iddialarını yalanladı. 

Hürriyet'e konuşan Özcan, "Emre Mor'un ailesinden bir kişi, onu uyuşturucuya alıştırdığınızı iddia etmişti. Bu iddiaya cevabınız nedir?" sorusunu şöyle cevapladı:

"Geri zekalılar! Ben bu yaşıma kadar ne uyuşturucu kullandım, ne de tutuklandım. Her türlü kan tahlilini verebilirim. Eğer ben bu çocuğa bir takım maddeler vererek beynini ve vücudunu etki altına alıyorsam neden sağlık kontrollerinde çıkmadı şimdiye kadar? Dortmund'a transfer olurken sağlık kontrolünden geçti, kan tahlili yapıldı. Celta Vigo'ya gitti. Orada da sağlık kontrolü, idrar tahlili, kemik testi… Ne varsa yapıldı. Orada bir şey çıktı mı? Hayır."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ERSİN

VAY CANINA ARKADAŞIM

ömer

Emre Mor un beyni uyuşmuş aslında uyuşturucu kullanmasına gerek yok ki...Hatta beyni varmı cok merak ettim...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23