• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk askeri üssüne hain saldırı sonrası Barzani’den açıklama! ‘Görüştüm ve anlaştık’

Yeniakit Publisher
2021-04-15 10:40:00 -
Türk askeri üssüne hain saldırı sonrası Barzani’den açıklama! ‘Görüştüm ve anlaştık’

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani, Erbil ve Başika'da düzenlenen saldırılarla ilgili Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu aradı.

Irak'ın kuzeyinde bulunan Başika (Gedu) Türk askeri üs bölgesine hain saldırı yapıldı. MSB, Irak'ın kuzeyinde bulunan Başika (Gedu) üs bölgesine düzenlenen roketli saldırıda bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmesinde Erbil ve Başika'da düzenlenen saldırılara ilişkin bilgiler vererek başsağlığı dileklerini iletti.

Görüşmeye ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulunan Barzani, "Bu gece Türk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştüm. Erbil ve Başika'da meydana gelen terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Soruşturma devam ederken yakın temasta kalmak konusunda anlaştık" ifadelerini kullandı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İbrahim Alkılıç

Bunların gömlek cebinde bile 40 tane yalan var. Hem Türkiye ile beraberler, diğer yandan pkk ile kardeş can yoldaşı, Amerika'nın kuklası bir kuzey Irak var. Tabii ki bizim devletimiz bunların yalancı ve Kaypak ve gizli düşman olduğunu biliyordur.

1905

kendiniz çözmüyorsunuz sorunlarınızı belliki gücünüz yok çünkü savaşmaktan korkuyorsunuz korkaklar sizi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23