• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump'ın tehdidine Türkiye'den sert cevap!

Yeniakit Publisher
2017-12-21 00:21:00 - 2017-12-21 00:23:34

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Trump'ın tehdidine Türkiye'den sert cevap!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, BM üyelerini tehdit eden Trump'a tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, aldığı kararlarla İsrail’in hukuksuzluğuna ortak olan ABD'nin, şimdi de yaptığı açıklamalarla Genel Kurul öncesi Birleşmiş Milletler (BM) üyelerini tehdit ettiğini belirtti.

Ünal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ABD'ye yönelik eleştirilerde bulundu.

Mahir Ünal, "Aldığı kararlarla İsrail’in hukuksuzluğuna ortak olan ABD, şimdi de yaptığı açıklamalarla Genel Kurul öncesi BM üyelerini tehdit etmektedir." ifadesini kullandı.

'TEHDİTLE ŞANTAJLA...'

Güçlü olmanın haklı olmak için yeterli olmadığına dikkati çeken Ünal, "Adalet tehditle, şantajla ele geçirilecek, ortadan kaldırılabilecek bir kavram değildir. Tüm BM üyelerini Genel Kurul'daki oylamada haktan ve hukuktan yana oy kullanmaya davet ediyor, adaletin tecellisi için diplomasinin tüm meşru kaynaklarıyla etkin bir şekilde faaliyet yürüteceğimizi ifade ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23