• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Torrent'ten gündem olan İsmail Çipe açıklaması!

Yeniakit Publisher
2022-01-23 08:50:00 -
Torrent'ten gündem olan İsmail Çipe açıklaması!

Galatasaray'ın kalecisi İsmail Çipe yaptığı hatalar ve yediği gollerle gündemden düşmüyor. Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent ise, İsmail Çipe'ye destek veren bir açıklama yaptı.

Galatasaray’da herkes İsmail Çipe’yi yediği goller nedeniyle eleştirirken, 1 numaralı soruna Teknik Direktör Domenec Torrent farklı bir bakış açısı getirdi.

Kasımpaşa maçı 0-0 devam ederken taraftarın top ayağına geldiğine ıslıklamaya başladığı sarı-kırmızılı kalecide ısrar edip, Fatih Öztürk’ü tercih etmediği konusunda İspanyol teknik adam konuştu.

Skorer'deki habere göre, Fatih’in fiziksel olarak hazır olmadığını yöneticilere rapor eden Torrent’in, “Öncesinde de dizinde problem yaşamış. 20 gün antrenman yapmayan birini hemen kaleye koymak riskli olur. İsmail’e neden bu kadar yükleniyorlar anlamıyorum. Kasımpaşa maçında da ilk dakikalara önemli bir kurtarışı vardı. Buna rağmen maç berabere giderken kalecimiz ıslıklandı. İsmail’e gelene kadar başka performansları konuşmalıyız. Herkes kusursuz, İsmail mi hatalı?” diye konuştuğu öğrenildi.

59 yaşındaki çalıştırıcının İsmail’in takımın üçüncü kalecisi olduğunu ve buna rağmen sarı-kırmızılı kulüpteki tek sorunun nedeni olarak gösterilmesinin büyük haksızlık olduğunu ifade ettiği öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

En iyi kalecide hatalı gol yiyebilir ama İsmail’e gelince maalesef iyi bir kaleci değil vasat dahi değil . Bu suç onda değil yetenek ile ilgili . G Saray gibi klüpte yedekte olsa kaliteli oyuncu ve kaleci olmalı . G Saray’da en aZ altı yedi oyuncu bu durumda vasat bile değil . Bu transferleri kim yaptı . El kaldırsın .

Gerçek yetenek, çok farklı şeydir

Ömer'in dedikleri her şey; özelde kaleci Berke, genelde de Fenerbahçe için geçerli. "Bu suç onda değil, yetenek ile ilgili" tespiti aynen Berke içinde geçerli. Futboldan ve futbolcudan epey fazlaca anlayan biri olarak; Berke'nin iyi bir kaleci olmadığını g.s. maçından sonra bütün yazarlar göklere çıkarırken, iyi bir kaleci olmadığını o maçtan beri söylüyorum ve oynanan maçlardaki durumu da, beni haklı çıkarıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23