• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Toplum ahlakına organize operasyon! Gülşen'den sonra Seda Sayan'dan da sapkınlığa destek

Yeniakit Publisher
2022-08-14 01:22:00 - 2022-08-14 01:57:00
Toplum ahlakına organize operasyon! Gülşen'den sonra Seda Sayan'dan da sapkınlığa destek

Kendisinden 25 yaş küçük 8. kocası ile İsviçre'ye giden Seda Sayan, eşcinsellerin yürüyüşüne katılarak sapkınlığa destek verdi. Sayan, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

yeniakit.com.tr

Çıktığı sahnede, eşcinselleri temsil eden renklerin oluşturduğu paçavrayı açarak, sapkınlığa destek veren Gülşen'den sonra bir hamle de sunduğu televizyon programlarında 'bacılarım' hitabıyla halktan yana gibi gözüken Seda Sayan'dan geldi.

Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sekizinci kocası Çağlar Ökten ile gittiği İsviçre'de, eşcinsellerin yürüyüşüne katıldı. Sapkınlara verdiği desteği sosyal medya hesabından paylaşmaktan da çekinmeyen Seda Sayan'ın eylemi tepki ile karşılandı.

Sayan, sapkınların yürüyüşüne verdiği desteği, Instagram'dan "Street Parade" ve "LGBT" etiketleri ile paylaştı.

Toplum ahlakına eş zamanlı operasyon

Gayr-i ahlaki sahne kıyafetleri ile tepki çeken Gülşen de önceki akşam çıktığı sahnede eşcinselleri temsil eden renklerin oluşturduğu paçavrayı açarak sapkınlara destek vermişti. Sayan'ın da Gülşen'in hemen ardından böyle bir eylemde bulunması, toplum ahlak yapısının organize bir şekilde hedef alındığını gözler önüne serdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat

Allah insanı kudurtmaya görsün.Teneşir paklar anca bunları.

Serdar Özkonuşur

ALLAH C.C en nefret ettiği günah Eşcinselliktir ve Nerdeyse Tövbesi Yok kadar Büyük Günshtır. Bu Saaten Sonra bu seda sayan denen ALLAHA Başkaldıran bu kadını Ekrana Çıkaran Televizyonlarında Onu ben müslümanım diyipte Seyredenleronde ALLAH bin bekadını versin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23