• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'na sabotaj! O alçak suçüstü yakalandı

Yeniakit Publisher
2021-07-28 23:59:00 - 2021-07-29 00:06:08
Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'na sabotaj! O alçak suçüstü yakalandı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'nın ormanlık alanında yangın çıktı. Nöbet kulesindeki askerin dikkati sayesinde fark edilen yangında suçüstü yakalanan bir şüphelinin PKK yanlısı videolar yayınladığı öne sürüldü

Olay, saat 20.00 sıralarında ilçede bulunan Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'na ait ormanlık alanda meydana geldi. İlçede yaşayan Kemal Ünal Y. (28), komutanlığın güney sınırındaki tel örgülerin yakınına geldi. Buradan kışla içindeki otları tutuşturan Kemal Ünal Y., yangın çıkardı. Yangını nöbet kulesinde bulunan bir asker fark etti. Kışladaki itfaiye aracı ve Polatlı Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle arazideki 6 ağaç ve bazı güvenlik kameraları zarar gördü.

PKK yanlısı videolar yayınladı

Sabotajı gerçekleştiren Kemal Ünal Y. ise vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Gözaltına alınan Kemal Ünal Y.'nin geçmişte zihinsel engelli raporu bulunduğu daha sonra raporun iptal edildiği öğrenildi. Polise verdiği ifadede zihinsel engelli olduğunu öne süren Kemal Ünal Y.'nin ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a hakaret ettiği, devlet büyükleri adına sahte hesaplar açtığı, PKK yanlısı videolar çektiği, Türk bayrağına hakaret ettiği ve en son Polatlı'da bir yeri daha aynı şekilde yakma girişiminde bulunduğu ve yakalandığı öğrenildi.

Kemal Ünal Y.'nin Polatlı Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mizan

Bu orman yangınları sabotajların önüne geçmek için çok yerlere gizli kameralar yerleştirilmeli. Şayet yangını çıkaran tesbit edilirse s.kini dipten kesip atmalı, kollarını ve bacaklarını budayıp kütük gibi ortada bırakmalı, fakat devlet bunu yapmalı.

ali

Taksim meydaninda derisi soyularak idam edilmeli,yada diri diri tabuta konulup gömülmeli
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23