• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Televizyonda büyük rezalet! Küfür dolu sözler...

Yeniakit Publisher
2017-04-11 14:24:00 - 2017-04-11 20:36:07

Televizyon programlarında yaşanan rezaletlere bir yenisi daha eklendi. Sporseverlerin takip ettiği Beyaz Futbol adlı spor programında geçtiğimiz gün kullanılan küfür imalı ifadeler toplumun büyük bir kesiminde infial uyandırdı. Vatandaşlar RTÜK'ü göreve çağırdı.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar arasında geçen diyaloglar izleyiciler üzerinde infial uyandırdı.

ALMAN GOETHE ÜZERİNDEN İĞRENÇ SÖZLER

Söz konusu atışmalarda ünlü Alman yazar Goethe'nin ismi üzerinden iğrenç espriler yapılıp, küfürler edildi. Bu rezalete kahkahalarla devam eden Kütahyalı'nın ne yapmaya çalıştığına kimse anlam veremedi.

RTüK GÖREVE ÇAĞRILDI

Sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılanan ifadeler sonrası kullanıcılar RTÜK'ü göreve çağırdı. Söz konusu olayın ardından Goethe hayranı okurların da bu tip iğrenç esprilerinden yakındığı gözlemlendi. Programda dünyaca ünlü bir diğer yazar Tolstoy'da iğrenç esprilerden nasibini aldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23