• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Telegram'dan WhatsApp'ı zora sokacak hamle! Resmen paylaştılar

Yeniakit Publisher
2021-08-02 15:55:00 -
Telegram'dan WhatsApp'ı zora sokacak hamle! Resmen paylaştılar

WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesi kararı sonrası popülaritesi artan mesajlaşma uygulaması Telegram, yeni özelliğini kamuoyuna sundu.

Anlık mesajlaşma uygulaması Telegram’ın binden fazla kişinin görüntülü aramaya katılabileceği bir güncelleme yayınladığı belirtildi.

Teknoloji sitesi Engadget’in haberine göre Telegram geçtiğimiz Haziran ayında bazı özellikleri duyurarak yeni bir güncelleme yayınladı.

Yapılan açıklamalara göre görüntülü aramaya bin kişinin katılabilmesine rağmen katılımcılar arasından seçilen 30 kişi görüntülü aramanın özelliklerini değiştirebilecek. 30 kişi ise görüntülü arama süresince değiştirilebilecek.

Engadget, yeni özelliklerin canlı etkinlikleri ve partileri desteklediğini bildirdi.

Yeni Telegram güncellemesinde video ve fotoğrafların genişliği daha küçük olacak, böylece kullanıcılar fotoğraflar ve videolar üzerinde daha iyi çizim yapabilecek. Ayrıca kullanıcılar şifrelerini unuttuklarında daha fazla parola sıfırlama seçeneği yer alacak, kullanıcılar videoları farklı hızlarda oynatabilecek. Güncelleme kapsamında daha fazla zoom yapabilen uygulama içi bir kamera özelliği sağlandığı ifade edildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23