• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teknolojiyi sağlıkla buluşturdu

Yeniakit Publisher
2018-05-28 07:54:00 -
Teknolojiyi sağlıkla buluşturdu

Kiler Holding bünyesinde bulunan Relaks A.Ş., sağlık alanında yeni bir yatırım gerçekleştirerek, kas ve iskelet hastalıklarına karşı lazer tedavisini Türkiye’ye getirdi.

ABD ve Kanada’da yaygın olarak kullanılan BioFlex lazer tedavisini Türkiye’ye getiren Kiler, ülkemizde de kas ve iskelet başta olmak üzere çok sayıda hastalığa çare olmayı hedefliyor. 

HASTALARA UMUT OLACAK

İstanbul ve Ankara’da şu anda toplam 3 merkezde uygulanan tedavi, hücre yenileme ve yeniden doku oluşumu özelliği ile iyileşme sürecini hızlandırıyor. Hizmetle ilgili sorularımızı cevaplandıran Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Vahit Kiler, hücre yenileme ve yeni doku oluşturma özelliği bulunan BioFlex lazer tedavisinin, kas-iskelet sistemi hastalıklarından, iyileşmeyen yaralar (diabetik-iskemik) ve spor sakatlıklarına kadar çok sayıda hastalığa çare olacağını vurguladı. Ankara ve İstanbul’da iki hastanede başlanan tedavinin, İstanbul Florya’da BioFlex Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde hayata geçirildiğini söyleyen Kiler, merkezin yakın bir tarihte Ankara’da da açılacağını kaydetti.

HİÇBİR YAN ETKİSİ YOK

Spor yaralanmaları, hastalıkları ve rehabilitasyon konusunda uzman ve Spor Hekimliği Sertifikası sahibi Dr. Adnan Bağrıaçık da, yurt dışında yaygın olarak kullanılan bu tedavi yöntemi ile Türkiye’de çok sayıda hastalığı ağrısız, acısız ve herhangi bir anesteziye ihtiyaç duymadan tedavi etmek mümkün olacağını belirterek, "Bu, en çabuk sonuç alınabilen bir yöntem. Lazer tedavisi; bel, boyun fıtığı, dizde menisküs, kireçlenme, tüm eklem ağrıları ve diyabetik kapanmayan yaralar gibi çok sayıda hastalığı tedavi ederek hastaların yaşam kalitesini artırıyor. Sporcu yaralanmalarında da ödemleri iyileştirerek tedavi sürecini hızlandırıyor. Hiçbir alerjik yan etkisi yok, kullanımı kolay ve komplikasyonsuz bir tedavi yöntemi. Şu ana kadar bu yöntem ile 100’ün üzerinde kişi tedavi gördü ve başarılı sonuçlar alındı" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

LAZERLE TEDAVİ

BioFlex lazer tedavisi, kırmızı ışık gibi gözle görülebilen ve infrared (kızıl ötesi) ışık gibi gözle görülemeyen lazer, LED gibi iyonizan olmayan ışık formlarının kullanıldığı bir tedavi yöntemi olarak biliniyor. Low Intensity Laser (Light) Tedavisi (LILT) olarak da adlandırılan yöntemin; ağrının ve inflamasyonun azalması, yara iyileşmesini ve doku yenilenmesini hızlandırdığı belirtiliyor.

 
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23