• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teknoloji Komisyonundan Manisa CBÜ Rektörü Ataç’a işbirliği ziyareti

Yeniakit Publisher
2020-01-01 13:44:03 -
Teknoloji Komisyonundan Manisa CBÜ Rektörü Ataç’a işbirliği ziyareti

Ege İhracatçılar Derneği (EGEiD) ve Yunusemre Belediyesi Sanayi, Bilişim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ayberk Aloğlu, komisyon üyeleriyle beraber Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof.

Ege İhracatçılar Derneği (EGEiD) ve Yunusemre Belediyesi Sanayi, Bilişim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ayberk Aloğlu, komisyon üyeleriyle beraber Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

EGEİD ve Yunusemre Belediyesi Sanayi, Bilişim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ayberk Aloğlu, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti. Komisyon üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette üniversite tarafından gerçekleştirilecek bilim ve teknoloji temalı faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette konuşan Başkan Aloğlu, “2020 yılındaki projelerimizi görüştüğümüz toplantımıza nazik misafirperverliklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a ve bizlere eşlik eden Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yüksel Abalı’ya teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. Hayatın her yerinde ihtiyaç duyduğumuz üniversitemizin ve bilim insanlarının her daim yanındayız ve bizlere ihtiyaç halinde her zaman çerileriyiz. Celal Bayar Üniversitemiz de çok güzel işler ve ilklerin yapıldığını görüyoruz. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23