• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tehlikeli iddia: Erdoğan'ın uyarısının ardından Türkiye-Ermenistan sınırında Rusya'dan provokasyon!

Yeniakit Publisher
2020-07-15 16:19:00 - 2020-07-15 17:02:16

Rus ordusuna ait helikopterlerin, Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan çatışmaların ardından bölgede görüldüğü rapor edildi.

Rus ordusuna ait helikopterlerin Türkiye ile Ermenistan sınır hattında görüntülendiği bildirildi.

Yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre, Rus ordusu helikopterleri, Azerbaycan ile Ermenistan orduları arasında decam eden çatışmaların ardından bölgede devriye attı.

Rus haber ajansı Sputnik'in Ermenice yayın yapan ajansı ise, bölgede Rus helikopterlerinin uçtuğu bilgisinin gerçeği yansıtmadığını iddia etti.

Rusya'ya ait olduğu belirtilen helikopterlerin videoları sosyal medyada servis edildi.

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki sınır hattında 12 Temmuz tarihinde başlayan çatışmalarda, Azerbaycan askerleri şehit olurken çok sayıda Ermeni askeri öldürülmüştü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Çatışmaların ardından bölgede gerilim yükselirken, Türkiye de Ermenistan'ın hamlelerine karşı açıklamalarda bulunmuş, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Azerbaycan-Ermenistan sınırında yaşanan çatışmayla ilgili olarak "Ermenistan aklını başına toplasın, tüm imkanlarımızla Azerbaycan'ın yanındayız" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Mepa News

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasanali köse

Bu rus ...lari coktandir kaşiniyor

Tamam

İstanbul'da çalışan Ermenistan ermenilerini ülkelerine derhal geri gönderelim. Bu, Ayasofya'yı açmaktan daha kolay. Ermenistandan korkmayın. Sömürülmek ve ardından küfür yediğimiz ermenilere cevap verin artık. Bizden para kazanmasınlar. Bitleri kanlanınca ilk önce Türklere saldırır bunlar. Enayiliğin lüzumu yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23