• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tarkan kendi konseri için sökülen ağaçlara sessiz!

Yeniakit Publisher
2022-09-09 16:22:00 - 2022-09-09 17:19:21

Kaz Dağları’na uzaklığı 40 kilometre olan Kirazlı Balaban Tepesi'nde altın arama faaliyetlerine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren sanatçı Tarkan, İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü vesilesi ile hazırlanan sahne için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, alandaki ağaçları kökünden söktürmesine sessiz kaldı.

YENİ AKİT / ANKARA

İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü vesilesi ile hazırlanan sahne için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, alandaki ağaçları kökünden söktürdü.

Tepkilere neden oldu

Söz konusu sökümün videosu sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanınca tepkilere neden oldu. Ancak konsere çıkacak olan Tarkan’dan konuya ilişkin herhangi bir açıklama ya da paylaşım gelmedi.

"Tarkan bu konser için kaç para aldı acaba?"

Tarkan’ın söz konusu kıyıma sessiz kalmasına da tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, “Ağaç sökmek Tunç Soyer'e çok yakışıyor! Tarkan'ın da bu duruma sesi soluğu çıkmıyor. Bu konser için kaç para aldı acaba?” yorumları ile tepki gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muş

Lan Tarkan niye sesin şimdi çıkmıyor o sökülen ağaçlara

Konseriniz batsın...

Çöken sahneye bakıyorsun. Yüksekli olarak etraftaki 7-8 katlı binalarla yarışıyor. Bir de bu konseri Konak iskelesinin bulunduğu yerdeki parka ve deniz kenarında yapmak zorunda mısınız ? Ayrıca bu apartman yüksekliğindeki sahne için ağaç köklemek de ne oluyor. Ayrıca şimdi Tarzasn 'a ödenecek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23