• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Taliban Afgan halkının ruhunu temsil ediyor' dedi ve ekledi: Afgan kadınının iffetli yaşaması seni neden rahatsız ediyor?

Yeniakit Publisher
2021-08-20 18:28:00 - 2021-08-20 19:08:09

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Gazeteci Fatih Uğurlu, Taliban'ın Afganistan yönetimini ele geçirmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 Yeniakit.com.tr 

Gazeteci Fatih Uğurlu, Yeni Akit Youtube kanalında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Taliban'ın Afganistan yönetimini ele geçirmesinden sonra yaşanan gelişmelere değinen Uğurlu, Türkiye'nin Taliban'a ilişkin duruşunu önemsediğini belirtti.

Afganistan'da yaşanan iç çatışmalarda 170 binden fazla Afgan'ın hayatını kaybettiğine dikkat çeken Uğurlu, Afganistan'da yaşanan bütün yıkımın sorumlusunun ABD olduğunu söyledi. Uğurlu, "Kurtuluş Savaşı'ndaki Kuva-yi Milliye'miz nasıl Türk halkının ruhunu temsil ettiyse, Taliban da Afgan halkının ruhunu temsil ediyor." dedi.

Taliban üzerinden Şeriat'ı hedef alanları sert ifadelerle eleştiren Fatih Uğurlu, şunları söyledi: "Şimdi 'Afganistan'daki kadınların durumu ne olacak?' diyorlar. Ulan şeytanın uşağı! Sana oradaki kadınların gelip bizi kurtar diye yalvardıkları mı var? Sana ne! Onların iffetini korumasından niye rahatsızsın? Sen çok meraklıysan kendi iffetini koru. Bu sahte 'namuslu' adam numaralarına gelmeyelim."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

567

bu kimse çok boş konuşmuş  

mahmud

Yarın kadınların başına geldiklerini görünce bu çok sevdiğiniz Talibanı alır bir yerinize kına yakarsınız. Hala bunları Müslüman zannediyorsanız yazıklar olsun size
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23