• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Talat Atilla ne iş yapıyor? Talat Atilla nerede çalışıyor, görevi nedir?

Yeniakit Publisher
2019-11-23 14:31:00 - 2019-11-23 14:32:08
Talat Atilla ne iş yapıyor? Talat Atilla nerede çalışıyor, görevi nedir?

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, CHP'li bir ismin Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü kendisine Talat Atilla söylediğini iddia etti. Rahmi Turan’ın kaynağının Talat Attila olduğunu açıklamasından sonra Tatlat Atilla’nın kim olduğu ve Talat Atilla’nın ne iş yapığı merak edilmeye başlandı.

Talat Atilla kimdir? Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, CHP'li bir ismin Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü kendisine Talat Atilla söylediğini iddia etti. Rahmi Turan’ın kaynağının Talat Attila olduğunu açıklamasından sonra Tatlat Atilla’nın kim olduğu ve Talat Atilla’nın ne iş yapığı merak edilmeye başlandı. 

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, CHP'li bir ismin Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiasıyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Rahmi Turan, gece saatlerinde Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etti. Rahmi Turan, kaynağının Talat Atilla olduğunu açıkladı.

Ankara'da dünyaya geldi. 1988 yılında gazeteciliğe ilk adımını attı. O dönemlerin Anavatan Gazetesinde yazmaya başladı. Yine o dönemlerde İlk Haber gazetesinde muhabir olarak çalıştı. Sonrasında Ulus gazetesinde istihbarat şefliği görevlerinde bulundu. Günaydın Gazetesi, Son Havadis Gazetesi çalıştığı gazetelerdendir. 28 Nisan 2019 tarihinde Beyoğlu Grand Pera Emek Sahnesinde gerçekleşen 3.Ulusal Palandöken Ödül Töreninde "Yılın Siyaset Yazarı" ödülüne layık görülmüştür. RADEV tarafından Yılın Gazetecisi ödülünü almıştır. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a tazminat ödemek için evini satması hakkında yaptığı haber ile 2018 Aralık ayında "Özel Haber" ödülünü aldı. Talat Atilla 2002 yılında Turktime adlı haber sitesini kurdu. İmtiyaz sahibi olduğu haber kanalının yanı sıra İnternetoku adlı haber sitesinin de imtiyaz sahibidir.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdulcabbar

Surata bak surata ...neler söylemiyor ki!!!!!

bozeren

nedir ne iş yapar? ortalık karıştırır!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23