• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Talat Atilla, Erdal Beşikçioğlu'na ateş püskürdü: İyi insan değil... Akıl tutulması yaşanıyor

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Talat Atilla, Erdal Beşikçioğlu'na ateş püskürdü: İyi insan değil... Akıl tutulması yaşanıyor

Gazeteci Talat Atilla, mezar ziyaretinde karşılaştığı manzara karşısında büyük bir şok yaşadı. Babasının mezar taşı sökülerek yerine başka bir ismin yazıldığı ortaya çıkmıştı. Olayın arkasından CHP'li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu çıkmıştı.

Gazeteci Talat Atilla ramazan Bayramı öncesinde babasının mezar taşını sökülerek bir başkasının isminin yazıldığını açıklamış duruma sosyal medyadan tepki göstermişti.

Atilla, "Böyle bir alçaklığı kim yaptıysa, göz yumduysa hesabını soracağım. Rahmetli babamın mezar taşını sökerek başka bir kişinin ismini yazmak neyin nesi? Burası dağ başı mı? Kim bu şerefsizler? Kim bu şerefsizlere göz yumanlar? Mansur Yavaş beyin dikkatine!" ifadelerini kullanmıştı.

Mezar taşının CHP'li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde oynadığı Behzat Ç. dizi için değiştirildiği ortaya çıkmıştı. Yapılan açıklamada çekim sonrası unutulduğu dile getirilmişti.

Atilla konuyla ilgili tv100'deki Pazar Siyaseti programında yaşanan skandal sonrası yaşananları anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisini aradığını yaşanan durumun yakışıksız olduğunu dile getirdiğini söyledi. Atilla kendisini aramayan, özür dilemeyen Beşikçioğlu'na ise ateş püskürdü.

Atilla, "Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu benden izin almadan babamın mezarını film platosuna çeviriyor, benim sonradan haberim oldu. Sağolsun Mansur Yavaş beni arayarak bunun yanlış olduğunu söyledi, arkadaşların özür dilemesi gerekir dedi. Sayın Beşikçioğlu özür dilemedi. Bundan sonra özrünü de kabul edecek değilim. Kendisi iyi biri aktör olabilir, ancak iyi bir insan değil, hiç kusura bakmasın." dedi. (medyatava)

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Salih

Bu Hainlere oy veren müslümanları Allah CC ıslah eylesin

HİZİPSAVAR

böyle bir adilik böyle bir şerefsizlik olur mu. sormadan izin almadan siz nasıl böyle bir şey yaparsınız. tazminat davası aça o diziyi perişan eyle.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23