• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Takım arkadaşından Selçuk İnan'a şok sözler!

Yeniakit Publisher
2016-11-22 08:54:00 -
Takım arkadaşından Selçuk İnan'a şok sözler!

Futbolcular dün kaptan Selçuk İnan’sız toplantı yaptı. Sabri Sarıoğlu, tüm takım arkadaşları ve hocalarının önünde açıkça Selçuk İnan’ı hedef aldı.

Fenerbahçe yenilgisiyle birlikte Galatasaray’da ortalık karıştı... Florya’da Selçuk İnan krizi patlak verdi... Bir yanda teknik heyet, bir yanda yönetim diğer yanda da futbolcular... Sarı kırmızılılar deyim yerindeyse parça parça oldu ve kelimenin tam anlamıyla bölündü. Peki neler yaşandı, neler oldu...

“iDMANA GELME”

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink yönetimin onayıyla Ayhan Akman ile tartışan Selçuk İnan’a “İdmana gelme” dedi. 

Florya’da ender rastlanan ilginç bir şey oldu. Galatasaray, kaptanı Selçuk İnan’ın aralarında olmadığı bir toplantı gerçekleştirdi.

“BEDELiNi ÖDER”

Bu toplantıda herkes eteğindeki taşları döktü, ortalık toz duman oldu. Sabri, tüm takım arkadaşları ve hocalarının önünde açıkça Selçuk’u hedef aldı. Sabri, hiç unutmadığı Aysal dönemindeki kadro dışı bırakılmasına dönüp Selçuk için açtı ağzını yumdu gözünü ve ”Onlar zaten daha önce beni de yemişti. Kadro dışı kalmamı sağlamışlardı” dedi.  

Herkes şaşkındı. Selçuk’un yerine Fenerbahçe derbisinde oynayan De Jong da, kaptana şöyle yüklendi: “Herkes yaptığı hatanın bedelini öder” dedi.

“AYIP OLUYOR”

Oyuncular, soyunma odasında kaptanlarına yükleniyordu. İlk itiraz ise Hakan Balta’dan şu sözlerle geldi: “Siz ne diyorsunuz? Biz takımız. Selçuk 5 senedir burada, bu takımda. G.Saray’a neler kazandırdığını, neler kattığını bilmiyor musunuz? Selçuk’un yaptıklarını unuttunuz mu? Ayıp oluyor.” Yasin Öztekin de Hakan’a destek verdi ve benzer ifadeler kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23